Superfunk Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 τωρα τον πηρα πρεφα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 όντως, φοβερός.... θα ψαχτεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 τωρα τον πηρα πρεφα.... Φεβρουάριος 2011... http://www.noiz.gr/index.php?topic=184186.0 :-* :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Κριμα που δεν τον αναφερουμε συχνοτερα λοιπον..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 τωρα τον πηρα πρεφα.... Εγκληματικός θα έλεγα ;D Πρόσφατα βγήκε το πρώτο του cd που σπέρνει broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ δεν τον γνώριζα. Πολύ ωραίος πάντως ο κύριος! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 ηχαρα σ'αυτο το video! ομολογω οτι δεν τον ειχα ξαναδει (οχι οτι την ψαχνω και πολυ με νεους καλλιτεχνες) Παιζει βεβαια και με VibroKing... διεκρινα ring modulator ή χαλασαν τα μεγαφωνα μου? βλεπω και πολλες επιρροες απο Jimi. (τουλαχιστον σ'αυτο το κομματι) πολυ ωραιος! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Θεωρείτε το μέλλον του blues στην Αμερική ( αν και δεν είναι όλα τα κομμάτια του blues.Tα πιο πολλά είναι θα έλεγα soul)και είναι αναγνωρισμένος σαν ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αμερικής.Και όχι άδικα.Εχει παντρέψει τον old school ήχο (βλέπε Hendrix) με σύγχρονα στοιχεία και απο ότι φαίνεται η συνταγή πέτυχε.Eίναι απο τους αγαπημένους μου σχετικά καινούριους καλιτέχνες.Και τα δύο κομμάτια που έβαλες superfunk μου αρέσουν πολύ ,πάντως το αγαπημένο μου είναι αυτό το boogie το οποίο μαμ@ει και δέρνει. Επίσεις μου κάνει εντύπωση που στα μεγάλα live παίζει με 2 drummers. Epiphone +fuzz = ενδιαφέρον συνδιασμός :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραίο κομμάτι! 8) Αλήθεια σε τι εξυπηρετούν οι δύο ντράμερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Το στυλ του είναι το γνωστό μιξ Delta grooves/Jam band, κάτι που καθιέρωσαν θα λεγα θρύλοι του μπλουζ όπως οι Junior Kimbrough & RL Burnside... Έχει τη "μαυρίλα" που λείπει απο τους North Mississippi Allstars ;)... Yeap ;) Αλλά του λείπει ο ντράμερ που έχουν αυτοί. Γι αυτό χρειάζεται δύο..... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση