LamberBass Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Καινούρια κιθάρα από την EBMM, μπορείτε να τη δείτε εδώ: http://www.music-man.com/armada.html Βρήκα κάποια ακόμα specs στο fb page: Length: 38.5” Width: 13.25” Weight: 8.3 lbs. Scale: 24.75” Construction: Neck through Body Design Neck: Honduran Mahogany, Rosewood Fretboard Headstock: Figured Maple, matches Body Body: Bookmatched Mahogany Body with V-shaped Figured maple cap Fretboard: Indian Rosewood Frets: 22 Jumbo Stainless Steel Inlays: Mother of Pearl Pickups: Music Man Humbucking Electronics: 3 way Toggle pickup selector, 500K Volume and Tone, .022 capacitor Binding: Multi-ply BWBW Bridge: ABM Solid Brass Machined Tune O Matic Tailpiece: Graph Tech ResoMax Nut: Music Man patented Compensated, 1.688” wide Bίντεο που μιλάνε για την ιδέα, το σχεδιασμό, την κατασκευή κλπ: Κι ένα demo που βρήκα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Ξεχωριστό φαίνεται, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν μου αρέσει. Τείνω στο να μου αρέσει.. :) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Μου αρεσει πολυ,Θα τη χαρακτηριζα μοντερνοvintage....νομιζω πως η ΜΜ ειναι η εταιρεια με τις πιο φρεσκες ιδεες στο χωρο της κιθαρας αυτη τη στιγμη! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Πολύ πρωτότυπο και ιδιαίτερο σχήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση