E.G. Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 νασο και η δικια μου 335 θεοβαρη βγηκε, βεβαια ειναι και γκουμουτσα. γιαννη η les paul δεν ειναι αυτη που ειδα στην εκθεση? μια χαρα βαρος ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 νασο και η δικια μου 335 θεοβαρη βγηκε, βεβαια ειναι και γκουμουτσα. γιαννη η les paul δεν ειναι αυτη που ειδα στην εκθεση? μια χαρα βαρος ειχε. Αυτη ειναι Ηλια! Και ο γιος μου που την επαιξε (την κιθαρα ;D) σε live μου ειπε οτι δεν τον κουρασε καθολου αλλα εγω με το που την πιανω μου βγαινει η μεση >:( Η αλλη που ειχα φερει στην εκθεση να φανταστεις ειναι κατι παραπανω απο 3.5 κιλα. Πολυ πιο ανετη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Εσυ εισαι και σε μια ηλικια γι αυτο κουραζεσαι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Εσυ εισαι και σε μια ηλικια γι αυτο κουραζεσαι ;D ΠΡΟΔΟΤΗ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Και ενα κλιπ με τον μικρο: Με την πρωτη ευκαιρια θα περασω νεες χορδες και θα ανεβασω κατι σε καθαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Βλεπω το downstroke ο "μικρος" σου το εχει για πλακα ;D Μπραβο στον μικρο σου μιας και δεν διαλεξε και το πιο ευκολο κομματι να ντεμαρει Η κιθαρα ακουγεται οπως θα περιμενα και αυτο ειναι καλο ;) μεταλοκιθαρο με τα ουλα του :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 μπραβο ρε γιαννη για την δημιουργια σου και μπραβο στον υιο σου για την εκτελεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Το μπραβο δεν ειναι αρκετο αλλα μου πσαν τα σαγνια κ δν μπρω ναρθρωσω!!!! Υπεροχη και ο μικρος στον σωστο δρομο. Μπραβο και στους δυο σας. (Παρε ανασα και ξεκινα την 8χορδη) ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ ρε guys! @messalion χαχα το downstroke ειναι καταλοιπο απο πολυ Metallica ;D @E.G. Ηλια να σαι καλα ρε φιλε να χαιρεσαι και εσυ τον δικο σου! @digisilence Τωρα με την κριση αντι να αυξανουμε χορδες, θα τις μειωνουμε :D Να χτυπησω μια 5χορδη; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Τωρα με την κριση αντι να αυξανουμε χορδες, θα τις μειωνουμε :D Να χτυπησω μια 5χορδη; ;D Χτύπα μια Tenor guitar που έχει τέσσερεις χορδές. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση