immortalx Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Μολις ολοκληρωσα την κατασκευη μιας 7χορδης και ειπα να τη μοιραστω μαζι σας. Τα parts προερχονται απο παλιοτερη 7χορδη που ειχα κατασκευασει, αλλα τοσο εγω οσο και ο χρηστης (ο γιος μου ;D) δεν ειχαμε μεινει ευχαριστημενοι και αποφασισα να κανω μια απ'την αρχη. Ελπιζω καποια στιγμη να μου το ανταποδωσει ;D Τυπος κατασκευης: Bolt on Σωμα: Black walnut Top: Figured maple (ολιγον flame και ολιγον quilt ;D) Neck: maple/padauk Ταστιερα: Ebony Γεφυρα: ABM 3250/7B Κλειδια: Schaller Κλιμακα: 25.5 - 24 ταστα Μαγνητες: EMG 707 (bridge) - EMG 81-7 (neck) Ηλεκτρονικα: volume/tone/3 way switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Συντομα θα ανεβασω και ηχητικο κλιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 :o Απλα ΣΚΟΤΩΝΕΙ Υ.Γ. Το headstock ειναι ολα τα λεφτα Υ.Γ.2 Οχι οτι η υπολοιπη δεν ειναι!! https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Πολύ όμορφη δείχνει! Καλόπαιχτη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Ουαου!!!! Κούκλα! Πόσο πήγε το μαλλί αν επιτρέπεται; www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Πολύ ωραία μπράβο :D Ελπιζω καποια στιγμη να μου το ανταποδωσει ;D Ωχ θα πρέπει να βρει κάτι καλό αν πάρει ως μέτρο σύγκρισης την κιθάρα. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Παιδες ευχαριστω πολυ! @krknow Καποια στιγμη παλιοτερα μου ειχες δωσει μια πολυ καλη πηγη για ξυλα. Εστω και καθυστερημενα σ'ευχαριστω πολυ και δεν το ξεχνω ;) @kkmspm Αν εννοεις τα parts μαζι με τα ξυλα, κανα 500αρικο το πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 @krknow Καποια στιγμη παλιοτερα μου ειχες δωσει μια πολυ καλη πηγη για ξυλα. Εστω και καθυστερημενα σ'ευχαριστω πολυ και δεν το ξεχνω ;) Πλακα κανεις. Ουτε που το θυμαμαι. Απο ποιον πηρες? https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Υπεροχη κιθαρα!!! Το βαψιμο το εχεις κανει μονος σου,γτ φαινεται σαν εργοστασιακο!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση