fleaman Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρα!Καθε ποτε αλλαζετε μπαταρια στο active μπασο σας?Οσον αφορα εμενα νομιζω οτι το παρακανω λιγακι ωστοσο δεν παρατηρω καμια διαφορα στον ηχο μου μεχρι να κλεισω τα 2 χρονια για τη καθε μπαταρια!Μαλλον ειναι πολλα ωστοσο κανω κανονικη χρηση του οργανου δηλαδη 6-7 lives to χρονο, προβες και λιγοστη σπιτικη χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Στα ίδια είμαστε ;) Αν είναι σοβαρή η μπαταρία και λογική η χρήση (και η αποσύνδεση), μια χαρά είσαι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariostz Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι κ γω. Στην ουσια αλλαζεις οταν καταλαβεις διαφορα στον ηχο. Συχνα την αλλαζω οταν και οταν η ταση πεσει κατω απτα ~8V, αρκει ναχεις ενα πολυμετρο. Οπως λεει και ο προηγουμενος φιλος πρεπει να βγαζεις το καλωδιο οταν δεν παιζεις. Τρολολολολολολολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον εγώ κάνω πιο πολύ χρήση γιατί αλλάζω περίπου κάθε εξάμηνο :o LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον εγώ κάνω πιο πολύ χρήση γιατί αλλάζω περίπου κάθε εξάμηνο :o Από την επόμενη βδομάδα...θα αλλάξεις συνήθειες! ;D...θα κάνεις κανένα χρόνο ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον εγώ κάνω πιο πολύ χρήση γιατί αλλάζω περίπου κάθε εξάμηνο :o Πιθανόν αλλά μερικοί παίρνουν σοβαρές μπαταρίες και όχι MUFAR και δεν κοιμούνται αγκαλιά με το συνδεδεμένο στον ενισχυτή μπάσο τους. Αληθεύει ή τρίχες μου λένε ότι έχεις συνδέσει την μπαταρία στα led frets σου για να βλέπεις που πατάς; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον εγώ κάνω πιο πολύ χρήση γιατί αλλάζω περίπου κάθε εξάμηνο :o Άμα ξεχνάς το βύσμα εντός (δεν ξέρω αν το κάνεις) μένει το κύκλωμα ανοιχτό και η μπαταρία πάει δια τέιον προ της ώρας της. ΥΓ: λεντάκια τι λεντάκια; ::) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Αληθεύει ή τρίχες μου λένε ότι έχεις συνδέσει την μπαταρία στα led frets σου για να βλέπεις που πατάς; Δεν είναι δυστυχώς led frets :'( Πολύ θα ήθελα αλλά είναι απλά φωσφοριζέ ταινία :'( Πιθανόν αλλά μερικοί παίρνουν σοβαρές μπαταρίες και όχι MUFAR και δεν κοιμούνται αγκαλιά με το συνδεδεμένο στον ενισχυτή μπάσο τους. Προσέχω βρε συ πάρα πολύ με την σύνδεση/αποσύνδεση!!! Δεν το αφήνω ΠΟΤΕ να είναι συνδεδεμένο αν δεν παίζω... Αλλά μέχρι πρόσφατα ξεπέρναγα τις 20 ώρες παιξίματος τη βδομάδα σχετικά άνετα... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι δυστυχώς led frets :'( Πολύ θα ήθελα αλλά είναι απλά φωσφοριζέ ταινία :'( Προσέχω βρε συ πάρα πολύ με την σύνδεση/αποσύνδεση!!! Δεν το αφήνω ΠΟΤΕ να είναι συνδεδεμένο αν δεν παίζω... Αλλά μέχρι πρόσφατα ξεπέρναγα τις 20 ώρες παιξίματος τη βδομάδα σχετικά άνετα... :o :o :o :o :o Α τον παλιοποζερά ;D ;D ;D ;D Καλά κάνεις και το βγάζεις. Πάντως εκ πείρας από ένα «μπαρτοδένει» πρε, αυτό μου τις ρουφάει γρήγορα... Στα άλλα δεν έχω τέτοια θέματα (αλλά δεν είναι «μπαρτοδένει») ;D Τι να πω... έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Προσέχω βρε συ πάρα πολύ με την σύνδεση/αποσύνδεση!!! Δεν το αφήνω ΠΟΤΕ να είναι συνδεδεμένο αν δεν παίζω... Αλλά μέχρι πρόσφατα ξεπέρναγα τις 20 ώρες παιξίματος τη βδομάδα σχετικά άνετα... Πάρε 9V μετασχηματιστή. Ή παίζε πάνω σε διάδρομο / ποδήλατο γυμναστικής συνδεδεμένο με 9V δυναμό. Να μην πηγαίνουν τελικά τζάμπα και τόσες ώρες εξάσκησης. Τι να πω... έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Ναι. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι και θέμα κυκλώματος. Σε μερικά, υπάρχει ελαφρά απώλεια ακόμη και αποσυνδεδεμένα. Αλλά μπορεί και να κάνουν λάθος.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση