antouan_z Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Eπειδη σε πολλους το ειχα υποσχεθει...και εχθες βρηκα χρονο να το τελειωσω... :D :D :D (Oxi...δυστυχως δεν ειναι το Video Live Noiz) Οριστε στο You Tube: http://youtube.com/watch?v=3zVjecK34QE Υπαρχει και για downloading στο uploading.com...σαν Mpeg arxeio.. Oποιος εχει κεφι ας μου στειλει πμ .... :D Με πολλη Αγαπη Σε οσους δεν παιρνουν τον εαυτος τους και πολυ στα σοβαρα... :D :D Τα πλανα εχουν τραβηχτει με ιδιατερο κινδυνο..... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω τί έχω κάνει και αξίζω να βρίσκομαι στις αφιερώσεις... αλλά έχω πέσει από την καρέκλα μου ο υπερδιπλάσιος... "Πάρτε ανάσα...και...βασανιστείτε"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Είσαι τεράστιος... :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Είσαι όλα τα λεφτά !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Δεν αισθάνομαι και πολύ καλά... κάνει και ζέστη... τυχαίνει να δουλεύω και με πολλές γυναίκες και πιάνω τον εαυτό μου να κάνει συγκρίσεις και evaluation... :P :lol: :lol: :lol: Μεγάλη ζημιά λέμεεεεεε :P 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Αντώνη αγόρι μου έγραψες... Κι ας μην είχε σκύλο αυτή τη φορά το video.... :lol: :lol: Το λιώσιμο είναι στο "...την προσοχή σας..." !!! :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 antouan z , καιρό τώρα παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή το στύλ σου !!! και ένα έχω να σου πω το video αυτό επιβαιβεβαίωσε ότι έισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ και τί δεν θα έδινα να δώ τί υπάρχει μέσα στον σκληρό σου δίσκο ....................................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!! ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Τα videa ειναι σίγουρα εγχώριας και δικής σου παραγωγής...? Αν είναι έτσι μάλλον κάποιος πέρασε ένα πολύ βασανιστικό καλοκαίρι...:p Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Antouan... ΜΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕ!!! :D :D :D :D :D :D :D Είσαι απίστευτος αγόρι μου, είσαι the Αγγελόπουλος of the ass movies! Ωραία κομμάτια είχες αλλά και η παραγωγή είναι all the money, ειδικά το soundtrack. Και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που είμαι στις αφιερώσεις, είσαι τρέλα! :wink: ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΏ... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος!!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση