NEXT IN LINE Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 http://amanitamoscaria.bandcamp.com/ Γεια σε όλους! Τον Ιούνιο ηχογραφήσαμε με τη μπάντα μου το συγκεκριμένο κομμάτι. Η ηχογράφηση ήταν ένα take κατά το οποίο παίξαμε όλοι μαζί στο προβάδικο και στη συνέχεια ηχογραφήσαμε από πάνω τα φωνητικά. Εντός ολίγων ημερών πρόκειται να μπούμε studio και έτσι σκέφτηκα να το ανεβάσω προκειμένου να ακούσω παρατηρήσεις ,σχόλια και κυρίως συμβουλές όσον αφορά τον ήχο ,το παίξιμο και ό,τι άλλο θέλετε. Ο λόγος που δεν ανέβασα κατ'ευθείαν το κομμάτι είναι το πολύ μεγάλο μέγεθός του... ..Αυτά Κράξτε ελεύθερα! http://amanitamoscaria.bandcamp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε ή τι μουσική ακούτε, αλλά εμένα με πήγατε πολύ πίσω στο χρόνο. Τόσο πίσω που δεν μπορώ να θυμηθώ παρά μόνο 2 συγκροτήματα του είδους που θα το αποκαλούσα "χύμα progressive hard rock". Aυτές οι 2 μπάντες είναι οι Dark και οι Μay Blitz (ειδικά οι 2οι). Το κομμάτι σας μ' άρεσε, έχει όλα τα "καλά" στοιχεία του είδους και στέκεται και εκτελεστικά ΑΝ απολύσετε τον τραγουδιστή ;D ο οποίος έκανε ότι ήταν δυνατόν για να το πάει αρκετές σκάλες κάτω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 + 1000 στον Νεστορα . 2 παρατηρησεις μονο :ο ντραμμερ ειναι ταλεντο (εχει και μουσικοτητα και ρυθμο ) συμβουλη απο εναν τεως επαγγελματια ντραμμερ ΝΑ μελετησει κι'αλλο και να μαθει κει ενα μελωδικο οργανο θα τον εκτοξευση κυριολεκτικα ( αυτα μονο ταλεντα τα παιζουν οπως τα επαιξε ο ντραμμερ σας) Ο ταραγουδιστης σας παρ´ολη την προσπαθεια που κανει θελει καποια μαθηματα ορθοφωνιας τουλαχιστον .Αν παιζει και καποιο οργανο θα βοηθηθει πιστευω. Καποτε ειχα επαφες με ενα γκρουπ που εψαχνε ντραμμερ ωραιοι παικτες με ωραια κομματια & ηχο πολυ καλο ενα πραγμα με εδιωξε .ο ανθρωπος που τραγουδουσε ...φαλτσο του κερατα και το κακό ήταν οτι επαιζε και ενα απο τα πιο βασικα οργανα στο γκρουπ .Προσοχη λοιπον μηπως και σας χαλαση το γλυκο ...στρωστε τον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NEXT IN LINE Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νεστορα τις δυο μπάντες που αναφέρεις δεν τις ξέρω αλλά γενικώς ακούμε πολύ 70'.. Όσο για τον τραγουδιστή είναι μπασίστας μας και το γνωρίζουμε πως τα φωνητικά δεν είναι το ατού μας ,γι' αυτό και τα περισσότερα κομμάτια μας είναι ορχηστρικά. Ο λόγος που δεν έχουμε πάρει τραγουδιστή είναι αφενός ότι δεν έχουμε βρει κάτι ικανοποιητικό και αφετέρου ότι είμαστε τρία άτομα και υπάρχει αρκετά καλή συνεργασία και συνεννόηση, πράγμα που φοβόμαστε μη χαθεί αν μπει τέταρτο μέλος στη μπάντα. http://amanitamoscaria.bandcamp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NEXT IN LINE Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Αυτο το κομματι άκουσα με το που διάβασα το σχόλιό σου.. Πολύ καλό http://amanitamoscaria.bandcamp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει βρε Νέστορα, μέχρι και Soft Machine (με Holdsworth) και Nektar και Amon duul ii (και πολλά άλλα) θυμίζει κάπου, αλλά σίγουρα είναι καθαρή 70-ίλα (κι εμένα με πήγε πολύ πίσω). :D Παιδιά δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας να κάνετε, αλλά διακρίνω μια τάση προς πολλές (70s prog rock) αλλαγές χωρίς να έχουν πάντα νόημα (κλασσικό 70s σύνδρομο). Αυτό το κομμάτι θα μπορούσε να είναι τρία κομμάτια (με κριτήριο το πλήθος των θεμάτων που απλώς "αναφέρετε", δεν επεξεργάζεστε όσο θα μπορούσατε, δεν τα αναπτύσσετε). Όμως (γιατί διακρίνω πολλές δυνατότητες), θα μπορούσατε (αν σας αρέσει κάτι ανάλογο) να χρησιμοποιήσετε πιο "σύγχρονο" ήχο (από το distortion που χρησιμοποιείτε και είναι καθαρά 70s, μέχρι την ενορχήστρωση και επεξεργασία των θεμάτων σας), πράγμα που θα έκανε το project να ακούγεται πιο "φρέσκο" (αν σας ενδιαφέρει αυτό). Συνεχάτε παλληκάρια. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NEXT IN LINE Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει βρε Νέστορα, μέχρι και Soft Machine (με Holdsworth) και Nektar και Amon duul ii (και πολλά άλλα) θυμίζει κάπου, αλλά σίγουρα είναι καθαρή 70-ίλα (κι εμένα με πήγε πολύ πίσω). :D Παιδιά δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας να κάνετε, αλλά διακρίνω μια τάση προς πολλές (70s prog rock) αλλαγές χωρίς να έχουν πάντα νόημα (κλασσικό 70s σύνδρομο). Αυτό το κομμάτι θα μπορούσε να είναι τρία κομμάτια (με κριτήριο το πλήθος των θεμάτων που απλώς "αναφέρετε", δεν επεξεργάζεστε όσο θα μπορούσατε, δεν τα αναπτύσσετε). Όμως (γιατί διακρίνω πολλές δυνατότητες), θα μπορούσατε (αν σας αρέσει κάτι ανάλογο) να χρησιμοποιήσετε πιο "σύγχρονο" ήχο (από το distortion που χρησιμοποιείτε και είναι καθαρά 70s, μέχρι την ενορχήστρωση και επεξεργασία των θεμάτων σας), πράγμα που θα έκανε το project να ακούγεται πιο "φρέσκο" (αν σας ενδιαφέρει αυτό). Συνεχάτε παλληκάρια. :) Ναι έχεις δίκιο για τις πολλές αλλαγές. Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι το πρώτο που είχαμε γράψει (πριν ένα χρόνο) και επειδή στις πρόβες το τζαμάραμε κάθε φορά προέκυπτε και μια νέα ιδέα που την κολλούσαμε. Πάνω σε αυτό θα ήθελα και τις συμβουλές σας γιατί απ' ό,τι ακούσατε το κομμάτι δεν έχει σταθερό tempo πράγμα που δε ξέρω αν και πως μπορεί να διατηρηθεί στο studio εφόσον γράψουμε ένας-ένας με μετρονόμο.. ??? Τώρα για τον ήχο..ίσως φταίω εγώ ;D γιατί είμαι λάτρης των 70' και προτιμώ overdrive έναντι του distortion. Έχουμε σκεφτεί να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε εφφε στα φωνητικά (ίσως αυτό μας κάνει λίγο πιο μοντέρνους :)) http://amanitamoscaria.bandcamp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Ωραιοι. Για καποιο λόγο, το μυαλο μου πηγε κατευθειαν σε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 είμαι λάτρης των 70' και προτιμώ overdrive έναντι του distortion. Καμία αντίρρηση, είναι και το ότι αλλάζετε τα θέματα χωρίς απαραίτητα το ένα να εξελίσσεται στο επόμενο, απλά παύση και κάτι άλλο, θέλει λίγο επεξεργασία για να γίνει ομαλή μετάβαση από το ένα στο άλλο (αν σας ενδιαφέρει αυτό ξαναλέω). Και είναι και το θέμα του παιξίματος και της ενορχήστρωσης που παραπέμπει άμεσα στα 70s. Εμένα με πήγε κάπου εκεί (και δεν θα ακούγεται πιο σύγχρονο απλώς με εφφέ στην φωνή, το παρακάτω είναι από το 70). Amon Düül II - Eye-Shaking King [1970] Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση