gregg Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Ενα κλιπ γραμμενο με την 5η εκδοση του guitar rig στην οποια προσφατα αναβαθμισα. Hope you enjoy παιδες! https://www.box.com/s/9ugy4b3nofq03r9qgfnh just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Εξαιρετικό σόλο, παίξιμο και φοβερός ήχος... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Εξαιρετικο!Μου θυμισε Michael Schenker σε σημεια. Επισης μ αρεσε πολυ ο ηχος. Ωραιο μελωδικο παιξιμο,τα γρηγορα πεντατονικα σκοτωνουν και πολυ γουστοζικες οι αρμονικες. Τα σπασες Γρηγορη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Αν θελει καποιος να ανεβασει καποιο take πανω στο τρακ μου ειναι ευπροσδεκτος. Πμ και το στελνω χωρις κιθαρες. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Μας τίναξες τα μυαλά φίλε βραδιάτικα! ;D Εξαιρετικός!!! Όντως μου φέρνει κι εμένα λίγο σε Schenker!Πάντα τέτοια!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Ασε μας ρε φιλε βραδιατικα...προσπαθω να καψω τη κιθαρα μου και δε φουντωνει η μαριολα!!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου το κατεβασες με torrent η πληρωσες? (αν ειναι ευκολο δανεισε μας κανα λινκ, κι αν ειναι ευκολο και τα δακτυλα σου μαζι! ;D ;D ;D) http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 α! τα μπακινγκ τρακς απο που τα παιρνεις? http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειναι backing track, εγω το εγραψα. Στελνω πμ (το θελεις αν καταλαβα καλα) @BillTrantos @noe13 @Axlnick Thanks guys just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση