spoik86 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Δύσκολοι καιροί για αγορά κάρτας ήχου μικροφώνου κλπ..στο θέμα τώρα, θέλω να ηχογραφήσω την κιθάρα μου από τον ενισχυτή μου(Vht special 6).θα ήθελα γνώμες για usb μικρόφωνο. Θα έχει αποτέλεσμα κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theblind Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Τίποτα ρε παιδιά ??? Κανείς... Γράψτε καμιά άποψη να δούμε τις εναλλακτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Αφού οι καιροί είναι δύσκολοι και θέλεις usb, δε νομίζω ότι έχεις και πολλές επιλογές. Πάρε ένα behringer / samson πυκνωτικό για να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν είναι state of the art σίγουρα αλλά για τα λεφτά του, την κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Αν απλά θέλεις να καταγράψεις την κιθάρα, τότε ναι. Αν όμως θέλεις να δουλέψεις πχ με Cubase, να κάνεις κομμάτια κλπ, δεν θα κάνεις δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Πιο καλο σημα θα παρεις απο το line out του ενισχυτη σου παρα με ενα φτηνο KAI usb μικροφωνο Επισης Αν όμως θέλεις να δουλέψεις πχ με Cubase, να κάνεις κομμάτια κλπ, δεν θα κάνεις δουλειά. +100 γιατι και παλι Πιο καλο σημα θα παρεις απο το line out του ενισχυτη σου παρα με ενα φτηνο KAI usb μικροφωνο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Σκέψου και την περίπτωση αγοράς κάποιου μεταχείρισμένου sm57, είμαι σίγουρος οτι θα μπορέσεις να βρεις κάποιο σε πολύ λογική τιμή. Επίσεις στην αγορά υπάρχουν κινέζικες ρέπλικες του sm57 γύρω στα €30. (Αν θές λεπτομέριες για το που και πως, pm, μην κάνουμε τζαμπα διαφήμηση :) Τα παραπάνω να τα λάβεις υπ' όψιν σου εφόσον και εαν υπάρχει διαθέσιμη κάρτα ήχου με xlr. Αλλίως θα συμφωνίσω με τον messalion για direct απο τον ενισχυτη. Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theblind Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Αυτές οι ρέπλικες κατά πόσο προσεγγίζουν το real thing (για να μιλάμε ελληνικά) από άποψη απόδοσης, κατασκευής, διάρκεια ζωής κ.τ.λ.?? Γιατί μπορεί το 30ευρω να ακούγεται καλό αλλά αν "πεθαίνουν" μετά από είκοσι μέρες, ο λόγος τιμής/απόδοσης πάει περίπατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Ειχε πεσει καποτε στα χερια μου μια ρεπλικα sm56a ΑΠΙΣΤΥΕΤΗ αντιγραφη.....δεν το ξεχωριζες απο το "γνησιο" που ειχα δωσει 160 ευρω.. αυτο το ειχε φερει καποιος να μου το δειξει οτι οντως υπηρχαν ρεπλικες μικροφωνων μιας και εγω δεν το ειχα ξανακουσει :) Ολα καλα απο εμφανιση αλλα απο ηχο....χμμμμ ετσι και ετσι......σε αμεση συγκριση των 2 η ρεπλικα ειχε λιγο θαμπαδα παραπανω αλλα οχι κατι που δεν μπορεις να το διορθωσεις αν εβγαζες εντελως το καπακι ;) Απο σχεση αντοχης δεν θελω να επεκταθω μιας και για να βγει ενα τετοιο πορισμα πρεπει το τεστ να γινει σε χιλιαδες μικροφωνα αλλα τη ρεπλικα την εχω κοντα στον 1 χρονο και τα εχει βγαλει τα λεφτα της και με το παραπανω και δεν εχει παθει και τιποτα..... Επαναλαμβανω οτι μπορει να ειναι μεμονωμενο περιστατικο :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Ειχε πεσει καποτε στα χερια μου μια ρεπλικα sm56a ΑΠΙΣΤΥΕΤΗ αντιγραφη.....δεν το ξεχωριζες απο το "γνησιο" που ειχα δωσει 160 ευρω.. αυτο το ειχε φερει καποιος να μου το δειξει οτι οντως υπηρχαν ρεπλικες μικροφωνων μιας και εγω δεν το ειχα ξανακουσει :) Ολα καλα απο εμφανιση αλλα απο ηχο....χμμμμ ετσι και ετσι......σε αμεση συγκριση των 2 η ρεπλικα ειχε λιγο θαμπαδα παραπανω αλλα οχι κατι που δεν μπορεις να το διορθωσεις αν εβγαζες εντελως το καπακι ;) Απο σχεση αντοχης δεν θελω να επεκταθω μιας και για να βγει ενα τετοιο πορισμα πρεπει το τεστ να γινει σε χιλιαδες μικροφωνα αλλα τη ρεπλικα την εχω κοντα στον 1 χρονο και τα εχει βγαλει τα λεφτα της και με το παραπανω και δεν εχει παθει και τιποτα..... Επαναλαμβανω οτι μπορει να ειναι μεμονωμενο περιστατικο :) ιξάκτλι Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spoik86 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 ο ενισχυτής δεν έχει line out..και επειδή δεν εχω κάρτα ήχου το μονο που σκεφτικα ηταν καποιο usb μικροφωνο απευθείας στον υπολογιστή.."Behringer C1U" κατι τετοιο πιστευετε θα έκανε δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση