mario Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Από γυμναστική, τίποτε; ??? Γυμναστική άφθονη στο παρελθόν. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν την έχω ζυγίσει, ούτε το έχω βρει στα χαρακτηριστικά της ή σε κάποιο φόρουμ. Νομίζω όμως ότι ξεπερνάει τα 3,5 kg και άμα ήμουνα κορίτσι θα δυσκολευόμουνα να την πάρω απ' το stand. Σαν αυτοκίνητο χωρίς υδραυλικό τιμόνι... :) Καλά και δεν είσαι περιέργος να μάθεις ακριβώς πόσο ζυγίζει και σε έχει στοιχειώσει; ;D Καιρός να πάρεις μιά τέτοια... ;D (Και κατά τύχη,αυτή η Monterey ζυγίζει περίπου όσο η δικιά σου!) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mario Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Καιρός να πάρεις μιά τέτοια... ;D ή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 ΚΑΛΑ ΛΕΣ...........ΛΕΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ TYLER ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ME BAROS 290 GRAMMARIA!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΩΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ HEADSTOCK.........ειναι κατω απο 12 cm!!!! ( ;) :D ;D ;D ;D ;D ;D κι εκει μικρος εισαι.......κριμα.........) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Μιας και το ξεχειλωσαμε λιγο το θεμα, να πεταχτω και εγω να πω οτι αν καποιος ψαχνει πολυ ελαφρια κιθαρα ΣΑΝ strat και οχι απαραιτητα strat, αξιζει να ριξει μια ματια στις Parker. Πολλα απο τα νεα HSS μοντελα θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλες επιλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SULTAN Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 μπορεις να πας σε έναν τεχνίτη να σου ρουτάρει τις φωλιές των μαγνητών κάτω από το pickguard σε μια ενιαία φωλιά. Έτσι γλυτώνεις το ξεμοντάρισμα του μανικιού και μπορεί να γλυτώσεις κάτι από τον ήχο σου. Αλλιώς με 2 χιλιάρικα διαλέγεις άλλες δύο πιο ελαφριές και παίζεις την βαριά μόνο καθιστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Ελαφρια κιθαρα πεπουλο....και κανει και ελαφρυ κεφαλι....Δεν περπατας πετας...Πολυ καλο δε για τα λαηβ πετας την κιθαρα στο κοινο και σε κανει θεο με την μια....κι ας μην παιζεις νοτα...χεχεχεχεχεχε https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Αυτή έχει μεταβαλλομενο βάρος, αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει σε στρατ: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Λαθος παιδια...ακυρο sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση