ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και μπαίνω στο ψητό. Έχω αυτά τα ηχεία από τα οποία είμαι ευχαριστημένος http://www.zzounds.com/item--YAMMSP5 εδώ και λίγο καιρό όμως το αριστερό ηχείο κάνει που και που κάτι ήχους σαν πφφ σαν σκασίματα όπως περίπου κάνει ένας δίσκος βινυλίου στο πικ απ μερικές φορές. Αυτό συμβαίνει και όταν δεν παίζει μουσική. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και το πως θα λυθεί το πρόβλημά μου; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Μήπως γίνεται τίποτα με την τάση του ρεύματος; Γιατί κάποιον παρόμοιο ήχο, ακούω κι εγώ στα ηχεία μου όταν "παίζει" η τάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Μήπως γίνεται τίποτα με την τάση του ρεύματος; Στη συγκεκριμένη πρίζα; Λες; Γιατί το άλλο ηχείο το έχω σε άλλη πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Στη συγκεκριμένη πρίζα; Λες; Γιατί το άλλο ηχείο το έχω σε άλλη πρίζα. Δοκίμασε να δίνεις ρεύμα και στα δύο απο την ίδια πρίζα (δηλ. από εκείνη που τώρα έχεις το ηχείο χωρίς προβλήματα). Είναι πιθανό να τροφοδοτούνται οι δύο πρίζες από διαφορετικές φάσεις (σε ηλεκτρολογική εγκατάσταση που έχει τριφασική παροχή). Και βλέπεις - αν συνεχίζει το πρόβλημα όπως και πριν, τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν φταίει η ηλεκ. παροχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Τι να πω... Εγώ τα έχω στην ίδια πρίζα (είναι τα ηχεία του υπολογιστή) και τον θόρυβο τον κάνουν και τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 ...σε μένα έχω θέμα με τις τάσεις,ασχέτως ηλεκτρικού πινάκα και πριζών. Έβαλα line R. Και έληξε το παραμύθι. Δοκίμασε τα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν, δεν πρόλαβα να αλλάξω πρίζα όμως σήμερα κάικε η ασφάλεια του σπιτιού. Την άλλαξα και από τότε δε το έχει ξανακάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση