bouzoukleri Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Σ'ώραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Πολύ ωραία τελικά καλή η ιδέα σου για την κόκκινη δερματίνη :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Μπραβο μεγαλε πολυ ωραια. Πολυ καλο το κοκκινο. Μπορει με μαυρο grill cloth να εδειχνε πιο ωραια, αλλα και ετσι σκοτωνει. https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο φίλε, κούκλα έγινε η καμπίνα! Η κόκκινη δερματίνη όντως τα σπάει. :o 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sgian Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Σε ένα μήνα θα είναι το πρώτο της live... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Άντε με το καλό! Καλόπαιχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 :o :o :o :o :o κοοοοοοοοουκλα ;D μπράβο μερακλή μου καλές δουλειές αν θες πες μας και το κόστος που σου πήγε ..... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα σχεδον τελειωσα το δικο μου project.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα σχεδον τελειωσα το δικο μου project.. Μπράβο ρε παλίκαρε,αντέ και καλόπαιχτη από μπροστά με τι θα την κλείσεις? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 θα την κλεισω με διατρητη λαμαρινα το προβλημα ειναι οτι τις πουλανε κομματια 1χ1 2χ1 κτλ εγω χρειαζομαι 76χ78!!!πρεπει να βρω ενα τσακαλο που να κοβει με λειζερ!!! οποτε αναμενω.. κοστος μεχρι τωρα περιπου 550 ευρω.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση