nasokosm Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία δουλεια βλέπω μπράβο! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sgian Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2012 Λέω να την ντύσω με κόκκινη δερματίνη τί λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Κο κο κοκκινη κο κο κοκκινη Εγω ψηφιζω ΝΑΙ https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Κο κο κοκκινη κο κο κοκκινη Εγω ψηφιζω ΝΑΙ χαχαχα ρε τρελε..... :D :D Οτι ψηφησε και ο "τυπος" απο πανω...... ;) (trust him εχει φαντασια ;)) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία δουλειά, πολλά μπραβο και από εμένα. Και εγώ ψηφίζω κόκκινη αλλά με μαύρο grill cloth. 80ιλα! Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Λέω να την ντύσω με κόκκινη δερματίνη τί λέτε? Μέσα!!! :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOSTAS-V Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο, μερακλίδικη δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sgian Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Στέλνω προτελευταία φωτογραφία με την καμπίνα σχεδόν τελειωμένη. Μένουν να έρθουν οι γωνίες απο tube town το filling και τέλος! Έχει κάτι ψιλοψεγάδια, με ζόρισε να μπεί η μπάφλα γιατί δεν υπολόγισα αρκετό αέρα και έτσι στην τοποθέτηση μου ψιλοέγδαρε σε κάποια σημεία την δερματίνη αλλά εντάξει πιστεύω ότι είναι γενικά καλή δουλειά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Αψογη δουλεια μεγαλε.Μπραβο και συγχαρητηρια. ;) Μακαρι να μπορουσαμε να την κανουμε ολοι. Τι ηχεια θα βαλεις ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sgian Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Αν και έχω δυο celestion heritage ένα 55αρι και ένα 75αρι, ο tsl60 παίζει καλύτερα με celestion vintage 30 τα οποία και θα μπούν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση