Προς το περιεχόμενο

Χτυπημα σε κιθαρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρέπει να δείξουμε στον OP το βίντεο με τον τύπο που έκανε relic στην PRS!  ;)

Έδιτ: Το βρήκα το θέμα!

http://www.noiz.gr/index.php?topic=195614.0

Αυτό είναι λίγο θρίλερ μπορώ να ομολογίσω  ;D

Μου θύμισες ένα σκηνικό πριν από 12 περίπου χρόνια είχαμε βρει με ένα φίλο μου μια πεταμένη strat δεν ξέρω τι μάρκα και είχε πάρει τον τροχό και της είχε κόψει τα κέρατα σαν ταυράκι  ;D ;D ;D

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αυτό είναι λίγο θρίλερ μπορώ να ομολογίσω  ;D

Μου θύμισες ένα σκηνικό πριν από 12 περίπου χρόνια είχαμε βρει με ένα φίλο μου μια πεταμένη strat δεν ξέρω τι μάρκα και είχε πάρει τον τροχό και της είχε κόψει τα κέρατα σαν ταυράκι  ;D ;D ;D

Μπορεί να ήθελε custom κιθάρα ο άνθρωπος για!!!  ;D

ΥΓ: Νομίζω πρέπει να σταματήσωμε τα off topic, γιατί θα το στείλουν το θέμα στην "Παιδική Χαρά" οι μοντεράτορες (και με το δίκιο τους).  ;) ;D

ΥΓ: Νομίζω πρέπει να σταματήσωμε τα off topic, γιατί θα το στείλουν το θέμα στην "Παιδική Χαρά" οι μοντεράτορες (και με το δίκιο τους).  ;) ;D

Έχεις δίκιο  ;D ;D ;D,σε ένα άλλο θέμα που ήταν για χορδές το είχαμε γυρίσει στα αυτοκίνητα εκείνο ήταν πραγμάτικά off topic  ;D ;D ;D ;D

Flying High Again

on topic :D

μαλλον θα κανω αυτο που εκανε ο τυπος στο βιντεοοοο`!  :-X

;D ;D ;D ;D

(παναγια μου παλι θα χρυσωσω τους μαστορες...)

http://reckoninghour.com/

rEaL mUsIc

rEaL nEwS

on topic :D

μαλλον θα κανω αυτο που εκανε ο τυπος στο βιντεοοοο`!  :-X

;D ;D ;D ;D

(παναγια μου παλι θα χρυσωσω τους μαστορες...)

Ότι και αν κάνεις καλή ευκολία να έχεις και οικονομικά πάντα  :D

Θα σου πρότεινα να μην βιαστείς είναι τόσο μικρό το σημάδι που σε λίγο καιρό δεν θα το βλέπεις,από εκεί και πέρα εσύ ότι αγαπάς  :)

Flying High Again

Ρε φίλε θα σου πω μια δεύτερη ιστορία και κάνε ότι νομίζεις (έτσι κι αλλιώς αυτό πρέπει να κάνεις).

Ήταν Κυριακή του Πάσχα πριν πολλά χρόνια. Όλη μέρα έπινα του κιαρατά.

Το βράδι, πέφτει τηλέφωνο με τον γνωστό και αγαπητό συμφορουμίτη Gvour (αυτός έμενε τότε στο Περιστέρι, κι εγώ στην Νέα Σμύρνη), και κανονίσαμε να έρθει από το σπίτι (ήμουν τότες μόνος, γιατί οι γονείς μου έκαναν Πάσχα στο εξοχικό).

Μέχρι να έρθει πήρα ένα μπουκάλι Brandy, να έχουμε κάτι να πιούμε (είχα και μπύρες βέβαια).

Έλα όμως που ήπια όλο το μπουκάλι και ακόμα δεν είχε φτάσει (έχοντας πιεί από το μεσημέρι κι εγώ δεν ξέρω πόσο)!

Έβγαλα την κιθάρα (η πρώτη μου τότε, που την πρόσεχα σαν τα μάτια μου) και άρχισα να παίζω Blues (κόλλαγε με το πως ήμουν).

Ξαφνικά μέσα στην θολούρα μου παραπατάω και πέφτω με το μπράτσο της κιθάρας πάνω στην ντουλάπα, κάνοντας ένα μεγάλο σημάδι-χτύπημα στο headstock της κιθάρας.

Τρελάθηκα στην κυριολεξία.

Βάζω την κιθάρα στην θήκη, πάω στην στάση του λεωφορείου να περιμένω τον φίλο μου, και με πήρε ο ύπνος σε ένα παγκάκι.

Όταν ήρθε, πήγαμε σπίτι, πίναμε και παίζαμε μέχρι το πρωί, και όταν ξύπνησα την άλλη μέρα και είδα το χτύπημα, ξανατρελάθηκα.

Κι όμως....

It was a day to remember!

Δεν θα ξεχάσω αυτό το Πάσχα του χτυπήματος ποτέ.

Και δεν θέλω να το ξεχάσω φτιάχνοντας την ζημιά.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Να μην προσπαθήσεις εσύ ο ίδιος να επιδιορθώσεις το σημαδάκι με κανενός είδους mambo jumbp προϊόντα που ''εξαλείφουν τα χτυπήματα'', να μην προσπαθήσεις να το τρίψεις, να μην να μην να μην...

Τα παραπάνω δεν είναι φιλική συμβουλή, είναι διαταγή.

Αν θες να διορθώσεις το σημάδι, να την αφήσεις ήσυχη για να μην την κάνεις χειρότερη, και να την δώσεις σε έναν μάστορα ή σε ειδικό (οργανοποιό, κτλ).

Εναλλακτικά, μπορείς να την αφήσεις να μαζέψει όσο πιο πολλά σημάδια γίνεται (γιατί θα γίνουν και άλλα) και μετά να την πας σε μάστορα. Αυτό θα σου δώσει ένα ''ψυχολογικό πλεονέκτημα'' ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα διορθώσεις όλα τα σημάδια και έτσι δεν θα σε επηρρεάζουν αρνητικά. Τα πάντα διορθώνονται, οπότε καλύτερα να τα διορθώσεις μια και καλή.

Ότι και αν κάνεις καλή ευκολία να έχεις και οικονομικά πάντα 

Θα σου πρότεινα να μην βιαστείς είναι τόσο μικρό το σημάδι που σε λίγο καιρό δεν θα το βλέπεις,από εκεί και πέρα εσύ ότι αγαπάς 

ευχαριστω. μαλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη του λορδου γκουμι, δηλαδη να μαζεψει η κιθαρα κι αλλα κτυπηματα.

It was a day to remember!

Δεν θα ξεχάσω αυτό το Πάσχα του χτυπήματος ποτέ.

Και δεν θέλω να το ξεχάσω φτιάχνοντας την ζημιά.

ναι αλλα εγω δε θελω να θυμαμαι! χαχααχα! εσυ πηρες ενα μαθημα! να μην παιζεις πιομενος (την κιθαρα παντα ;D). εγω δεν υπαρχει κατι ξεχωριστο για να θυμαμαι :'(

εντωμεταξυ κι εγω μπλουζιες επαιζα! χωρις να ειμαι τοσο μεγαλος φαν! κατι κρυβεται πισω απο την ιστορια...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο FREDDIE!!

http://reckoninghour.com/

rEaL mUsIc

rEaL nEwS

;D ;D ;D

@kbasilis: Άστα να πάνε με την RR... Σκύβεις να πειράξεις τίποτα στον ενισχυτή ή κάνα πετάλι, χτυπάει το headstock. Σηκώνεσαι τσαντισμένος λόγω του χτυπήματος, κοπανάς και το κέρατο!  ;D ;D ;D

χαχαχαχαχαχαχα

φαντάστηκα το σκηνικό κι έχω λυθεί! ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου