kbasilis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Ή εξορκιστή. ;D ;D ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Αν θες να το κάνεις μόνος σου(ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ) ;D χαχαχα! ωραιο ανεκδοτο! (εκτος κι αν χρειαζομαι σκουποξυλο) ;D ;D Ή εξορκιστή. ;D με τιμη στα 666 αυτο ειναι το μονο σιγουρο! :D :D http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Στην πυρά πρέπει να τη ρίξεις!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Στην πυρά πρέπει να τη ρίξεις!!! ;D ;D ;D με τις ξενερωτες? :o και μετα ποιος θα μου παρει αλλη κιθαρα μου λες? υγ, παρεπιπτωντος αρχισα να συνηθιζω την ιδεα...και σιγα σιγα και την εικονα http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 ... υγ, παρεπιπτωντος αρχισα να συνηθιζω την ιδεα...και σιγα σιγα και την εικονα Και αν υποθέτουμε ότι μπαίνεις στη διαδικασία να παραγγείλεις τα μαρκαδοράκια, μέχρι να έρθει το πακέτο από την StewMac θα το έχεις ξεχάσει τελείως το σημάδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 υγ, παρεπιπτωντος αρχισα να συνηθιζω την ιδεα...και σιγα σιγα και την εικονα Αφού σου είχα πει και εγώ και άλλα παιδιά Όντως είναι θέμα συνήθιας μια σταλιά είναι δεν είναι τπτ το τραγικό απλά είναι καινούρια η κιθάρα είναι το πρώτο χτύπημα και σου την σπάει όταν το βλέπεις. Θυμάμαι το πρώτο χτύπιμα σε μια rr που είχα την είχε φάει στο μικρό κέρατο(κλασσικά για τις V)για μια δυό μέρες ήμουνα τούρκος αλλά το συνίθησα 8) 8) 8) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 με τις ξενερωτες? :o ;D ;D ;D @kbasilis: Άστα να πάνε με την RR... Σκύβεις να πειράξεις τίποτα στον ενισχυτή ή κάνα πετάλι, χτυπάει το headstock. Σηκώνεσαι τσαντισμένος λόγω του χτυπήματος, κοπανάς και το κέρατο! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 ;D ;D ;D @kbasilis: Άστα να πάνε με την RR... Σκύβεις να πειράξεις τίποτα στον ενισχυτή ή κάνα πετάλι, χτυπάει το headstock. Σηκώνεσαι τσαντισμένος λόγω του χτυπήματος, κοπανάς και το κέρατο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Όντως έτσι είναι δεν είναι για δωμάτιο αυτές οι κιθάρες την αντάλλαξα με dikny πέρσι και όλα Οκ τώρα. Να φαντστείς μια ibanez που έχω για κειμίλιο πιο πολύ αλλά και για πειράματα είχε φάει σέντρα από το κρεβάτι που την είχα ακουμπισμένη και είχε ξεκολίσει από τα πλάγια ένα κομμάτι με μέγεθος ίσα με το μέταλλο που είναι το jack της κιθάρας αλλά την είχα κολλίσει με pvc που είχα για τις πλαστικές σωλίνες στα υδραυλικά ;D ;D ;D ;D ;D ;D και με λίγο μαρκαδόρο σε μερικά κενά και έγινε κούκλα ;D ;D ;D ;D ;D Γι'αυτό τον λέω τον φίλο είναι η πρώτη φορά στην καινούρια κιθάρα που πονάει μετά το ξεπερνάει ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Πρέπει να δείξουμε στον OP το βίντεο με τον τύπο που έκανε relic στην PRS! ;) Έδιτ: Το βρήκα το θέμα! http://www.noiz.gr/index.php?topic=195614.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 On topic mode on ;D ;D ;D ;D Όταν είχα πάρει το xsara μου χρώματος χρυσαφί πέρλα (είμαι κιτς το ξέρω) μου το γρατζούνισαν κάτι θάμνοι με αγκάθια, από τους οποίους έπρεπε να περάσω για να αποφύγω μια νταλίκα που ερχόταν κατά πάνω μου (ο οδηγός μιλούσε στο κινητό). Το πήγα για βάψιμο. Μέσα σε είκοσι μέρες από το βάψιμο, είχε φάει τρείς τράκους παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου το βράδι (τους έβλεπα το πρωί). Έκτοτε, δεν δίνω πια σημασία στις γρατζουνιές. ;D ;D ;D ;D On topic mode off. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση