Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Θέλω μια 12AX7 και μία EL84. Όλες καλές είναι , ή έχει και καλλίτερες; ;D ;D ;D Ποιά μάρκα να πάρω από την καθεμία, χωρίς να εκποιήσω όμως ακίνητη περιουσία; :P Για τον bugera V5 είναι , αν παίζει κάποιο ρόλο . Και δεν θέλω bias και ιστορίες και ξέρω γω , πως τα λέτε, ...θέλω να τη βάλω και να ανάψει και να παίξω ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Συνηθως οταν την βαζουμε δουλευει.Παρε λοιπον tad h JJ η και ΝΟS αν βρεις (εχει και ο Θωμας αλλα και στην Θεσσαλονικη νομιζω ο telegun ,Αθηνα Βενιερης κλπ.Απο λαμπες καλα παμε .Απο λεφτα δεν παμε καλα.Επισης και οι sovtec ειναι αξιοπιστες .Τωρα τιμες μπες Θωμα να παρεις μια ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Θέλω μια 12AX7 και μία EL84. Προενισχύτρια? Γιατί μπρε? Και τελική μια, όχι matched pair? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Συνηθως οταν την βαζουμε δουλευει.Παρε λοιπον tad h JJ η και ΝΟS αν βρεις (εχει και ο Θωμας αλλα και στην Θεσσαλονικη νομιζω ο telegun ,Αθηνα Βενιερης κλπ.Απο λαμπες καλα παμε .Απο λεφτα δεν παμε καλα.Επισης και οι sovtec ειναι αξιοπιστες .Τωρα τιμες μπες Θωμα να παρεις μια ιδεα. Με άρεσε το telegun σαν όνομα ;D ;D ;D Προενισχύτρια? Γιατί μπρε? Και τελική μια, όχι matched pair? Που ξέρω... Έτσι τις είχε μανήσιες … ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 ... Και τελική μια, όχι matched pair? Αφού μία παίρνει μπρε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Με άρεσε το telegun σαν όνομα ;D ;D ;D Οfftopic, αλλα αν δεν τον ηξερες συνιστω να τον τσεκαρεις. Οι ενισχυτες και τα πεταλια του ειναι ωραιοτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Οfftopic, αλλα αν δεν τον ηξερες συνιστω να τον τσεκαρεις. Οι ενισχυτες και τα πεταλια του ειναι ωραιοτατα. Ωραίος είσαι, είπαμε να μην εκποιήσω ακίνητα… :P ;D ;D Που είναι ωρέ Odis αυτός; Ζαλονίκη μόνο η Louis Vuitton ξέρω που είναι. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Αφού μία παίρνει μπρε. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έγραψες, πω πω βλακεία μου (έγραψε V5 και διάβασα V55 :D)! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση