panafana Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 χαχαχα!! :P Και εγώ έβαλα το λινκ σκετο όχι μέσα σε url για να μην βγάλει κ το βίντεο αλλά το έβγαλε μόνο του! Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον έχετε πάρει Πολότους ,δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία ;D ;D ;D Είσαι πολύ κακός ;D....... panafana είσαι σε καλό δρόμο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάλι πάτησα να παίξει το backing track και αναρωτιόμουν γιατί αργείς να μπεις.. ;D ;D ;D Ωραία παίζεις αλλά θέλει ανάσες όπως είπαν και κάποιοι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα, εγώ θα είμαι λίγο πιο αυστηρός :P. Είσαι πολύ σφιγμένος στο παίξιμο σου και αυτό φαίνεται και στο πικάρισμα σου και στο βιμπράτο, αλλά πιο πολύ στα σηκώματα σου ;). Η φρασεολογία πάλι είναι αρκετά καλή. Δεν τα γράφω αυτά με επικριτικό ύφος, μόνο ως παρατηρήσεις σε τομείς στους οποίους έπασχα και πάσχω ακόμη ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Μπραβο μας μερακλωσες βραδιατικο Υ.Γ Για κανα δεκαλεπτο κοιταγα το 1ο σου ποστ και εβλεπα μονο το λινκ του σωληνα κ οχι το τραγουδι....εβλεπα και τα σχολια απο κατω και λεω παει αυτοι εδω τρελλαθηκαν,που την ακουν τη κιθαρα....μετα λεω μπορει να θελουν να κανουν πλακα σε κανεναν.....μετα ξεστραβωθηκα!!! Ναι όντως και εγώ στην αρχή λέω που την ακούν την κιθάρα μας δουλεύουν ;D ;D ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα, εγώ θα είμαι λίγο πιο αυστηρός :P. Είσαι πολύ σφιγμένος στο παίξιμο σου και αυτό φαίνεται και στο πικάρισμα σου και στο βιμπράτο, αλλά πιο πολύ στα σηκώματα σου ;). Η φρασεολογία πάλι είναι αρκετά καλή. Δεν τα γράφω αυτά με επικριτικό ύφος, μόνο ως παρατηρήσεις σε τομείς στους οποίους έπασχα και πάσχω ακόμη ;) Χρειάζεται να τα ακούμε κ αυτά αλλιώς πρόοδος δεν υπάρχει! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2012 Χρειάζεται να τα ακούμε κ αυτά αλλιώς πρόοδος δεν υπάρχει! ;) Σε εμένα προσωπικά η αυστηρή κριτική που δέχθηκα, μόνο καλό μου έκανε και πιστεύω ότι σε σχέση με το πρώτο μου κλιπ, έχω αρκετή διαφορά προς το καλύτερο ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση