Grey Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Περιηγηθηκα αρκετα σε καποια διεθνη forums,σε καποιο μαλιστα υπηρξα και μελος συμμετεχοντας ενεργα.Το"δικο"μας Noiz,υπηρχε μονο στην ακρη του μυαλου μου και αυτο περισσοτερο σαν ενα τοπος οπου μπορεις να πουλησεις και να αγορασεις διαφορα... Δεν ξερω τι με εκανε να το ψαξω λιγο παραπανω αλλα τελικα χαιρομαι που το εκανα.Το επιπεδο αυτης εδω της παρεας(πλυν ελαχιστων εξαιρεσεων)ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι πιο πανω απ' οτι ηξερα μεχρι τωρα.Και αναφερομαι τοσο στο θεμα γνωσεων οσο και στο θεμα αντιληψης και ποιοτητας γραφης...Για το δε χιουμορ,δεν το συζητω καν,δεν υπαρχετε! Αυτα,ετσι,να γουσταρουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Ωραια λογια :D (αν ειμαι απο αυτες τις "ελαχιστες εξαιρεσεις" παρακαλω να μου βαλετε ενα χαμογελακι σε απαντηση και θα καταλαβω) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Καλώς όρισες Grey! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 (αν ειμαι απο αυτες τις "ελαχιστες εξαιρεσεις" παρακαλω να μου βαλετε ενα χαμογελακι σε απαντηση και θα καταλαβω) Ok! ;D ;D ;D Φτανουν 3; Καλώς ήρθες Γκρι και έχεις δίκιο. Κι εγώ το ήξερα το νοιζ και μόνο όταν αποφάσισα να γίνω πιο ενεργός κατάλαβα πόσο καλά παιδιά έχει και τι ωραία που παιρνάμε... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2012 Το επιπεδο αυτης εδω της παρεας(πλυν ελαχιστων εξαιρεσεων)ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι πιο πανω απ' οτι ηξερα μεχρι τωρα.Και αναφερομαι τοσο στο θεμα γνωσεων οσο και στο θεμα αντιληψης και ποιοτητας γραφης...Για το δε χιουμορ,δεν το συζητω καν,δεν υπαρχετε! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. ;D ;D ;D ;D Welcome aboard pal. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση