harisexp Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Γειά σας έχω ένα μυστήριο πρόβλημα μέ τόν σκληρό μου δίσκο.Όταν φορτώσουν τά windows xp πριν ανοίξουν μού βγάζει μιά μπλέ οθόνη καί κάνει έλεγχο τόν δεύτερο σκληρό πού έχω γιά αποθήκευση.Μετά ανοίγουν κανονικά τά windows καί ό σκληρός.Τήν τρίτη φορά πού άνοιξα τό pc ό σκληρός δέν άνοιγε μέ διπλό κλίκ καί έβγαζε μύνημα ότι δέν έχει γίνει διαμόρφωση καί ρωτάει άν θά γίνει.Τόν δοκιμάζω μέ εξωτερική θήκη σέ άλλους δύο υπολογιστές καί βγάζει πάλι τό μύνημα περί διαμόρφωσης.Τόν στέλνω στό service καί μού λέει ό τεχνικός ότι τόν δοκίμασε καί ανοίγει κανονικά.Μού τόν στέλνει πίσω , τόν βάζω στό pc αλλά στήν εκίνηση ξανακάνει έλεγχο , μέχρι στιγμής ανοίγει. Έχετε καμιά ιδέα γιατί κάνει αυτόν τόν έλεγχο; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Καλό θα είναι να πάρεις το συντομότερο τα αρχεία σου απο τον 2ο σκληρό και να του κάνεις ένα format. Βρες κάποιο free προγραμματάκι για SMART check στον σκληρό (εγώ θα κοιτούσα στο site της κατασκευάστριας εταιρίας για αρχή) και κάνε ένα εκτενές έλεγχο για bad sectors κλπ. Αν είναι οκ, ξαναβάλε τα αρχεία σου πίσω και θεωρητικά είσαι οκ. Αν όχι, εγώ δε θα εμπιστευόμουν πλέον τον σκληρό. And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Καλό θα είναι να πάρεις το συντομότερο τα αρχεία σου απο τον 2ο σκληρό και να του κάνεις ένα format. +1 Eγώ δε θα εμπιστευόμουν πλέον τον σκληρό. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Επιπρόσθετα στα παραπάνω έναν έλεγχο για ιούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinner Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Κατέβασε από δω το Hard Disk Sentinel Trial v4.10 (ZIP) και κάνε δες αν ο σκληρός είναι στο 100% της ζωής του... http://www.hdsentinel.com/download.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Μού είπαν στό service ότι τόν έκαναν τέστ.Τόν έχω τρία χρόνια αλλά από τήν συμπεριφορά του σίγουρα κάτι δέν πάει καλά, είναι εντός εγγύησης, αλλά άντε νά αποδείξω ότι έχει πρόβλημα.Αυτοί οί σκληροί έχουν καταντήσει αηδία δέν έχουν εμπιστοσύνη καθόλου, ελπίζω μέ τήν καινούργια γενιά τούς solid state νά μήν υπάρχουν προβλήματα σέ αυτόν τόν βαθμό.Ευχαριστώ γιά τίς απαντήσεις. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Μην εμπιστεύεσαι όσα σου λένε στο σέρβις, εκεί κάνουν κάτι υποτυπώδες για να δικαιολογήσουν την αμοιβή τους Κυνήγησέ το μόνος σου με εργαλεία και μεθοδολογίες που θα βρεις στο δίκτυο Και ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη οι δίσκοι χαλάνε αρκετά συχνά, ΠΑΝΤΑ backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Ποιός σκληρός είναι; Μάρκα - μοντέλο - χωρητικότητα - στροφές (για να μην ψάχνουμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Είναι σίγουρα στα τελευταία του. Το έχω πάθει (έτσι ακριβώς) πολλές φορές. Αλλά μου κάνει εντύπωση. Ο "τεχνικός" τι είναι? Η τεχνική υποστήριξη του καταστήματος που τον αγόρασες? Κάποιος της αντιπροσωπείας? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Η αξία των αρχείων κοστίζει πολύ παραπάνω από την αξία ενός σκληρού δίσκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση