Προς το περιεχόμενο

έλεγχος σκληρού δίσκου

harisexp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας έχω  ένα μυστήριο πρόβλημα μέ τόν σκληρό μου δίσκο.Όταν φορτώσουν τά windows xp πριν ανοίξουν μού βγάζει μιά μπλέ οθόνη καί κάνει έλεγχο τόν δεύτερο σκληρό πού έχω γιά αποθήκευση.Μετά ανοίγουν κανονικά τά windows καί ό σκληρός.Τήν τρίτη φορά πού άνοιξα τό pc ό σκληρός δέν άνοιγε μέ διπλό κλίκ καί έβγαζε μύνημα ότι  δέν έχει γίνει διαμόρφωση καί ρωτάει άν θά γίνει.Τόν δοκιμάζω μέ εξωτερική θήκη σέ άλλους δύο υπολογιστές καί βγάζει πάλι τό μύνημα περί διαμόρφωσης.Τόν στέλνω στό service καί μού λέει ό τεχνικός ότι τόν δοκίμασε καί ανοίγει κανονικά.Μού τόν στέλνει πίσω , τόν βάζω στό pc αλλά στήν εκίνηση ξανακάνει έλεγχο , μέχρι στιγμής ανοίγει.

Έχετε καμιά ιδέα γιατί  κάνει αυτόν τόν έλεγχο;

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό θα είναι να πάρεις το συντομότερο τα αρχεία σου απο τον 2ο σκληρό και να του κάνεις ένα format.

Βρες κάποιο free προγραμματάκι για SMART check στον σκληρό (εγώ θα κοιτούσα στο site της κατασκευάστριας εταιρίας για αρχή) και κάνε ένα εκτενές έλεγχο για bad sectors κλπ. Αν είναι οκ, ξαναβάλε τα αρχεία σου πίσω και θεωρητικά είσαι οκ. Αν όχι, εγώ δε θα εμπιστευόμουν πλέον τον σκληρό.

And isn't it ironic, don't you think?

• Guru

Καλό θα είναι να πάρεις το συντομότερο τα αρχεία σου απο τον 2ο σκληρό και να του κάνεις ένα format.

+1

Eγώ δε θα εμπιστευόμουν πλέον τον σκληρό.

+1

Μού είπαν στό service ότι τόν έκαναν τέστ.Τόν έχω τρία χρόνια αλλά από τήν συμπεριφορά του σίγουρα κάτι δέν πάει καλά, είναι εντός εγγύησης, αλλά άντε νά αποδείξω ότι έχει πρόβλημα.Αυτοί οί σκληροί έχουν καταντήσει αηδία δέν έχουν εμπιστοσύνη καθόλου, ελπίζω μέ τήν καινούργια γενιά τούς solid state νά μήν υπάρχουν προβλήματα σέ αυτόν τόν βαθμό.Ευχαριστώ γιά τίς απαντήσεις. 

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Μην εμπιστεύεσαι όσα σου λένε στο σέρβις, εκεί κάνουν κάτι υποτυπώδες για να δικαιολογήσουν την αμοιβή τους

Κυνήγησέ το μόνος σου με εργαλεία και μεθοδολογίες που θα βρεις στο δίκτυο

Και ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη οι δίσκοι χαλάνε αρκετά συχνά, ΠΑΝΤΑ backup

Είναι σίγουρα στα τελευταία του. Το έχω πάθει (έτσι ακριβώς) πολλές φορές. Αλλά μου κάνει εντύπωση. Ο "τεχνικός" τι είναι? Η τεχνική υποστήριξη του καταστήματος που τον αγόρασες? Κάποιος της αντιπροσωπείας?

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου