sakis29 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 παιδια η ερωτηση τα λεει ολα, θελω να βαψω χρυσα τα μεταλλικα σημεια (κουρδιστηρια κλπ) της κιθαρας. εχετε ιδεα πως γινεται αυτο? δημητρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 παιδια η ερωτηση τα λεει ολα, θελω να βαψω χρυσα τα μεταλλικα σημεια (κουρδιστηρια κλπ) της κιθαρας. εχετε ιδεα πως γινεται αυτο? δημητρης Εύκολα...με σπρέυ...το ίδιο εύκολα εάν το κάνεις θα τα καταστρέψεις. Αυτά λεβέντη μου ΔΕΝ βάφονται...εάν θέλεις χρυσά, τα αγοράζεις. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Εύκολα...με σπρέυ.. αν ριξει και ενα βερνικακι απο πανω λες να κρατησει? δεν το εχω κανει, εσυ το εχεις επιχειρισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 αν ριξει και ενα βερνικακι απο πανω λες να κρατησει? δεν το εχω κανει, εσυ το εχεις επιχειρισει? Εσύ...που είσαι και σοβαρός άνθρωπος...θα έριχνες μπογιά στα κλειδιά?...Και μετά από 1-2 μέρες, πώς θα τα γύρναγες? :D :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 ...πώς θα τα γύρναγες? :D :D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 ;D ;D Οι πληκτράδες...μπορούν να μην ανακατεύονται σε τεχνικά κιθαριστικά θέματα?...Άντε μπράβο! :D :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 χαχαχα, μια σκεψη εκανα, και στην τελικη ο μανωλης εχει δικιο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Οι πληκτράδες...μπορούν να μην ανακατεύονται σε τεχνικά κιθαριστικά θέματα?...Άντε μπράβο! ...ο μανωλης εχει δικιο ;D Κύριε - κύριε.... είδατε; είπε ότι έχω δίκιο ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Κύριε - κύριε.... είδατε; είπε ότι έχω δίκιο ::) Ρε παλιάνθρωποι, και οι 2...σας έχει κάνει τίποτα το παλικάρι για να καταστρέψει τη κιθάρα του? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2012 Ενδεχομένως δε, ανάλογα την μπογιά, να χρειαστεί και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση