Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα για low tune

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλο οι αγάπες και άλλοι οι έρωτες, κάποια πράγματα είναι διαχρονικά! Τι καλά να μας ερχόταν ένα πακέτο Tool - Periphery...

Κάτσε να βγάλουν νέο δίσκο (αμήν και πότε), και όλα γίνονται.

να σου πω την αλήθεια, και εγώ την ESP θα χρησιμοποιούσα. Για κοίτα για καμιά schecter. ειδικά καμιά c7 αν σε ψήνουν οι 7χορδες. Είναι και 26'1/2'' scale. έχω μία φτηνή σε f# με 13-72 και σπέρνει. μόνο που δεν με παίζουν οι bandmates  :( >:( :D ;D 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο οι αγάπες και άλλοι οι έρωτες, κάποια πράγματα είναι διαχρονικά! Τι καλά να μας ερχόταν ένα πακέτο Tool - Periphery...

Ρε συ να κάνω και τις δύο κιθάρες χλωμό.. γιατί εκτός από χορδές θέλουν setup ξανά μανά από την αρχή οπότε δύσκολο.. βλέπω την αγαπημένη μου ESP να αναλαμβάνει djentικό ρόλο από εδώ και πέρα..

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, ποια κιθάρα μέχρι 1000 ευρώ θα παίρνατε ακριβώς και μόνο για αυτό το λόγο? (Drop C tuning)

Δοκιμασε μια βαρυτονη κιθαρα,,,ψαξε στο google για baritone υπαρχουν αρκετα μοντελα

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου