fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 βγαινει σε version με tremolo? Εσύ τι θέλεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 αν μπορουσα να το πω οσο πιο απλα μπορω την πιο κλασσικη sg αλλα κ με τρεμολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εδω εισαι http://www.thomann.de/gb/gibson_sg_original_hc.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 προσοχή με αυτά τα τρέμολο, ξεκουρδίζει την κιθάρα και μόνο που το κοιτάς! (λογια γνωστού μου, επαγγελματία μουσικου) I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Eπαναφερω το θεμα... Ξερει καποιος απο ολα τα μοντελα που αναφερθηκαν ποιο εχει το πιο χοντρο μπρατσο? H special faded εχει χοντρο μπρατσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Ξερει καποιος απο ολα τα μοντελα που αναφερθηκαν ποιο εχει το πιο χοντρο μπρατσο? ΚΑΜΜΙΑ,ολες εχουν το κλασσικο 60s slim profile. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 :( Ευχαριστω... μια ακομα ερωτηση...η special faded εχει διαφορα απο την απλη special? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Όλες οι special faded που έχω πιάσει στα χέρια μου έχουν χοντρό μπράτσο! Δεν ξέρω αν λογίζεται για baseball bat, αλλά σίγουρα είναι πιο χοντρό από το 60's slim των SG Standard! Με τις καινούργιες SGJ κτλ δεν ξέρω τι παίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 :( Ευχαριστω... μια ακομα ερωτηση...η special faded εχει διαφορα απο την απλη special? Ναι! Είναι faded! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 παντως κ εγω διαβασα στο νετ οτι η faded εχει πιο χοντρο μπρατσο απο τις αλλες sg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση