Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 @ marathon Εγώ σου τα έλεγα αλλά εσύ δεν μ'άκουγες... μάθε τουμπερλέκι ;D Τσουμπερλέκια (κιθαριστικά) μου ήθελες και εσύ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 ... μάθε τουμπερλέκι ;D ...είμαι...άχρονος Κε Μανώλη :'( :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Εμεις στο χωριο μου τα τσουμπερλεκια τα λεμε τουμπερλεκια. Τωρα αν βεβαια εσυ εννοεις κατι αλλο, πες το. Οι τοπικες διαλεκτοι σ'αυτη τη χωρα διαφερουν... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 ...είμαι...άχρονος Κε Μανώλη :'( :'( όπως λέμε... άχρωμος ? Όπως, τζατζίκι - τζιτζίκι ;D Εμεις στο χωριο μου τα τσουμπερλεκια τα λεμε τουμπερλεκια. Τωρα αν βεβαια εσυ εννοεις κατι αλλο, πες το. Οι τοπικες διαλεκτοι σ'αυτη τη χωρα διαφερουν... :PΜήπως εννοείς τα κλαπατσίμπαλα; Τσουμπερλέκια = Μπλιμπλίκια Σωστό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Τωρα αν βεβαια εσυ εννοεις κατι αλλο, πες το. TΣουμπερλέκια λέμε εμείς (και οι Χναράκηδες απο ότι φαίνεται...) τα συμπράγκαλα. Στο είπα για να μην μείνεις με την απορία 8) ΥΓ. ΤΑ συμπράγκαλα, ξέρεις τι είναι? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 τα συμπράγκαλα. Αυτό είναι. Κι έψαχνα τόση ώρα να βρώ τη σωστή λέξη ;D Οπότε διόρθωση. Τσουμπερλέκια = Συμπράγκαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 ΤΑ συμπράγκαλα, ξέρεις τι είναι? ;D Φυσικα. Τα Μπλιμπλικια. :P Πες συμπραγκαλα/μπλιμπλικια βρε Marathon να συνεννοηθουμε. Μιλα Ελληνικα... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Φυσικα. Τα Μπλιμπλικια. :P Και όμως...τα μπλιμπλίκια είναι αυτά που έχουν φωτάκια και κουμπάκια...τα συμπράγκαλα δεν έχουν πάντα... Μιλα Ελληνικα... ...καλά...με συγχωρείς...σχολείο, έχεις τελειώσει? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Και όμως...τα μπλιμπλίκια είναι αυτά που έχουν φωτάκια και κουμπάκια...τα συμπράγκαλα δεν έχουν πάντα...+1 @ marathon Σωστός... Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 τα μπλιμπλίκια είναι αυτά που έχουν φωτάκια και κουμπάκια...τα συμπράγκαλα δεν έχουν πάντα... Εγω αναφερομαι στο ειδος των συμπραγκαλων με τα φωτακια και τα κουμπακια, ξερεις, πως ειναι τα μπλιμπλικια? Τετοια.... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση