degdekis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Πες μας τι είναι η στρατίτιδα και τι σχέση έχει με τα τόουν... Τέλε έχω κ είναι άψογη... strat_dist.mp3 www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Εύκολα και γρήγορα χωρίς να την ξεβρακώσεις με ένα πολύμετρο και ένα καλώδιο κιθάρας ή πεταλακίου για να μην αμολάς καλούμπα... ;) Ευχαριστώ πολύ! Όταν βρω πολύμετρο θα κάνω τη μέτρηση. :) Έδιτ: Τώρα άκουσα φίλε degdekis το review. Πολύ ωραία μου ακούστηκε η κιθαρίτσα! Ευκρινέστατοι οι μαγνήτες! Άντε και πάλι καλόπαιχτη!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Πες μας τι είναι η στρατίτιδα και τι σχέση έχει με τα τόουν... Η συνδεσμολογία μιας "παραδοσιακής" στρατ δεν περιλαμβάνει tone control για τη γέφυρα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα ως προς αυτό η κιθάρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ballbreaker Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Πες μας τι είναι η στρατίτιδα και τι σχέση έχει με τα τόουν... Τέλε έχω κ είναι άψογη... Δεν έχει τόουν για τον bridge το κατάστημα για αυτό ξυρίζει... ;) Η τέλε έχουν και ξυρίζουν κατά βούληση ;D Αλλά αφού έχεις σκοπό στο μέλλον να τη γαργαλήσεις, ουδέν πρόβλημα! Και πάλι καλόπαιχτη! " Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 παιδες έχω 2ο κλιπάκι με καθαρά αλλά δεν το στέλνει...δεν ξέρω...έλεος...προσπαθώ εδώ και μια ώρα αλλά τίποτα...... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 παιδες έχω 2ο κλιπάκι με καθαρά αλλά δεν το στέλνει...δεν ξέρω...έλεος...προσπαθώ εδώ και μια ώρα αλλά τίποτα...... Μήπως είναι παραπάνω από 6,5 Mb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 ναι... αλλα πριν ήταν 5 και πάλι δεν... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 παμε... strat_clean_file.mp3 www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 παμε... Άντε βρε, γεννήσαμε και είμαστε στο Μητέρα από την αναμονή. Το καθαρό περίμενα. Μου άρεσε πολύ αν και είναι λίγο κομπρεσσαρισμένος ο ήχος των μαγνητών και "χάνει" σε μπάσα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 φωτογραφιες... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση