Προς το περιεχόμενο

Ως αρχάριος, είμαι "αντάξιος" καλής κιθάρας?

Grey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε πολλούς που έχουμε καλό εξοπλισμό με μειωμένες ικανότητες έχει τύχει να απογοητευτούμε λίγο παραπάνω επειδή δεν μπορούμε να παίξουμε αντάξια του εξοπλισμού.

Αλλά αυτό συνήθως πρέπει να σου δίνει κίνητρο για βελτίωση..

Ακριβως...Ειναι σαν να την ακουω να μου λεει "δεν εισαι ακομα ετοιμος για μενα,ομως ειμαι εδω και σε περιμενω!"

Γιατι να μ'αρεσουν τα δυσκολα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παντως ειναι κριμα οτι αλλα παιδια εχουν ονειρο ζωης μια τετοια κιθαρα και 'παλευουν 'με σκουποξυλα και εσυ να την εχεις στη ντουλαπα κ να μην την εκμεταλλευεσαι!

Slow must go on....!!!!

μιλάμε σοβαρά?? :P

θες να πας σε "ειδικό" (κιόλας!) ψυχολόγο γι'αυτό το θέμα?? ;D

ή πούλα τη! (ώστε να μην την κάνεις να βαριέται μιας και περιμένει περισσότερα.......................)

ή λιώσ'τη! όπως προτείναν μερικοί...

τώρα να θες να δεις ψυχολόγο για κάτι τέτοιο...θέλει από μόνο του ψυχολόγο! ;D

Μάλλον για πλάκα τον έγραψε τον ψυχολόγο.  ;)

Η συμβουλή μου είναι να μην έχεις τύψεις και λιώσε την κιθάρα σου άφοβα..

Αν έπρεπε να έχεις τις ικανότηες του καράφλα για να την αγοράσεις τότε δε θα πουλούσανε καμία κιθάρα.

Σκέψου κιόλας οτι μια καλή κιθάρα είναι μια καλή επένδυση.Ακόμη και αν δε μπορείς να παίξεις όπως πρέπει έχεις τοποθετήσει τα λεφτά σου σε κάτι καλό..  ;)

μιλάμε σοβαρά?? :P

θες να πας σε "ειδικό" (κιόλας!) ψυχολόγο γι'αυτό το θέμα?? ;D

ή πούλα τη! (ώστε να μην την κάνεις να βαριέται μιας και περιμένει περισσότερα.......................)

ή λιώσ'τη! όπως προτείναν μερικοί...

τώρα να θες να δεις ψυχολόγο για κάτι τέτοιο...θέλει από μόνο του ψυχολόγο! ;D

Η εννοια "μουσικοψυχολογος",ειναι καθαρος αυτοσαρκασμος για το θεο!!!Με μενα τα βαζω και με κανεναν αλλο!

Οσο για το "κριμα" που αναφερει ο φιλος πιο πανω,συμφωνω απολυτα αλλα περιμενα και μαζευα λεφτα χρονια ολοκληρα για να την αγορασω,ναι?

Ειναι η πρωτη μου επαφη με το forum και ειλικρινα δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα που βγαζεις...Ωπως και να 'χει,sorry αν προκαλεσα αθελα μου.

Η εννοια "μουσικοψυχολογος",ειναι καθαρος αυτοσαρκασμος για το θεο!!!Με μενα τα βαζω και με κανεναν αλλο!

Οσο για το "κριμα" που αναφερει ο φιλος πιο πανω,συμφωνω απολυτα αλλα περιμενα και μαζευα λεφτα χρονια ολοκληρα για να την αγορασω,ναι?

Ειναι η πρωτη μου επαφη με το forum και ειλικρινα δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα που βγαζεις...Ωπως και να 'χει,sorry αν προκαλεσα αθελα μου.

την επιθετικοτητα πού την ειδες,οπως επισης πού ειδες να γραφω οτι εσυ την αγορασες ευκολα ή στην χαρισανε!Το 'κριμα' στην προταση μου εχει γραφτει κυριολεκτικοτατα!!!Ειναι ΚΡΙΜΑ να καθεται μια τετοια πανακριβη κιθαρα και να μην παιζεται!!!Πως αλλιως να το γραψω δεν ξερω!

Slow must go on....!!!!

δεν βγάζω κάποια επιθετικότητα, δεν εννοούσα να το πάρεις έτσι...εξ ου και οι φατσούλες, αλλά όπως έχει χιλιοειπωθεί...ο γραπτός λόγος είναι πιο δύσκολα κατανοήσιμος απ'τον face to face...

το νόημα του προηγούμενού μου ποστ είναι:

καλά έκανες και πήρες μια πολύ καλή κιθάρα...μην έχεις καμία τύψη!!... λιώσ'την όσο δεν πάει!!! (άλλωστε γι'αυτό μάζευες τα λεφτά, για να πάρεις την κιθάρα που γούσταρες και μπράβο σου!)

Γεια χαρα,παιδια.

Θα ηθελα να συζητησουμε ενα θεμα που ισως αγγιζει τα ορια της ψυχαναλυσης!

Φετος καταφερα επιτελους να αγορασω την κιθαρα που ονειρευομουν απο παιδι.Την Ibanez JS1000.Δεν ειμαι επαγγελματιας μουσικος,ουτε και προκειται να γινω.Απλα το συγκεκριμενο οργανο συγκεντρωνε ολα εκεινα τα χαρακτηριστικα,πρακτικα και μη,που ζητουσα απο μια κιθαρα.Προφανως,επαιζε ρολο και το feeling,αφου ο θειος Joe ειναι η μουσικη μου αδυναμια...

Η στιγμη,μοναδικη...Οταν ανοιξα τη βαλιτσα και την επιασα στα χερια μου.Τελος παντων,με τον καιρο γνωριστηκαμε καλυτερα και καπου εκει εκασε το θεμα...Αρχισα να μη νιωθω ανταξιος της!Σκεψεις του στυλ "ωραια,παιζει υπεροχα και τωρα τι να την κανω?",εγιναν μονιμες.Ασε που η κιθαρα επαιζε μονο στο σπιτι συνδεμενη απλα σε ενα Fender Mustang,και λεω επαιζε γιατι τωρα πια στεκεται καμαρωτη μεσα στη βαλιτσα της ενω εγω προσπαθω να παιξω τα απαιχτα σε μια,εστω,αναβαθμισμενη S320...Ειμαι καλα?

Εδω εγω φιλος,.... ειδικος μουσικοψυχιατρος με ειδικοτητα στους καμμενους και στα εγκαυματα γενικως.

Η λυση σου.

Βγαλε την κιθαρα απο τη βαλιτζα, γιατι ειναι κριμα να καει και αυτη, και συνεχισε με την αναβαθμισμενη σου......

την επιθετικοτητα πού την ειδες,οπως επισης πού ειδες να γραφω οτι εσυ την αγορασες ευκολα ή στην χαρισανε!Το 'κριμα' στην προταση μου εχει γραφτει κυριολεκτικοτατα!!!Ειναι ΚΡΙΜΑ να καθεται μια τετοια πανακριβη κιθαρα και να μην παιζεται!!!Πως αλλιως να το γραψω δεν ξερω!

Δεν πηγαινε για σενα φιλε μου αυτο...

Ευχαριστω που μπηκατε στον κοπο να ασχοληθειτε με ενα προβλημα που δεν θα επρεπε καν να υπαρχει!

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω. Βγάλε την κιθάρα και ξεκίνα να παίζεις με αυτήν, να τη μαθαίνεις.

Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι επειδή δε μπορείς να παίξεις Satriani.  ;)

Βάλε πείσμα και προσπάθησε να εξασκηθείς όσο περισσότερο μπορείς. Και κάποια στιγμή θα έρθει και το πολυπόθητο.  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου