Guru npap Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μου φαίνεται ότι δεν βάζετε μυαλό...ψάχνετε την έτοιμη λύση... σας ξαναλέω ότι αυτές οι πρακτικές είναι ανέφικτες και σηκώνω τα χέρια ψηλά... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 Απλά θέλω να συγκρίνω ( με το μάτι) το average γράφημα ενός άλλου κομματιού με το δικό μου. Τι είναι ανέφικτο δηλαδή; ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε ixnilatis , το δούλεψα ένα δεκάλεπτο και δεν το έχω μπροστά μου, για να μιλήσω αναλυτικά. Απλά αν το ψάξεις θα βρείς οτι αφού φορτώσεις και το δικό σου και ένα reference file , σου δίνει τα γραφήματα ξεχωριστά , και έχει επιλογή απο την μπάρα αν θυμάμαι καλά, να περάσεις τις ρυθμίσεις που ανέλυσε στο reference στο δικό σου κομμάτι Το έκανα,. με την πρώτη ευκαιρία θα το παρουσιάσω βήμα, βήμα αν ενδιαφέρεσαι. Πάντως έγινε και ηχητικά το αποτέλεσμα έχει ενδιαφέρον. Εντάξει, σίγουρα δεν υπάρχει η απόλυτη ποιότητα ούτε σε αυτό ούτε στο t-racks, αλλά ηχητικά και τα δύο δεν με χαλάνε. Τώρα, όντως μιλάω κι εγώ εμπειρίκα, ο npap και τα άλλα ποιο ειδικά μέλη στο θέμα αφού τα αμφισβητούς, εγώ σηκώνω και τα πόδια ψηλά (respect) :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση