Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Στον Op αναφέρομαι...Έχω παίξει ένα άταστο της συγκεκριμένης με την delta metal ταστιέρα και απλά φύσαγε...Στα πολύ πολύ συν ότι ήταν απίστευτα ελαφρύ και με τέλεια εργονομία balance... Ααααααα... εεεεεε, είπαμε πρώτος καφές (τώρα έφτιαξα τον δεύτερο) :D Εγώ πάλι θυμάμαι ένα του Χρίστου του Βογιατζή (οι...δεινόσαυροί του forum θα τον θυμούνται) ;D που πρέπει να ήταν από τα πρώτα που είχαν έρθει Ελλάδα- τα έφερε για κάποια φεγγάρια το Λυρικό, τον καιρό εκείνο ;D Ωραίος παίκτης ο Χρίστος, αλλά και το Vigier του σκότωνε. Αρκετά ελαφρύ, ηχάρα, μπράτσο αλφάδι, ευκολόπαικτο. Ακόμα το θυμάμαι το κουτσουράκι... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Ωραίος παίκτης ο Χρίστος, αλλά και το Vigier του σκότωνε. Αρκετά ελαφρύ, ηχάρα, μπράτσο αλφάδι, ευκολόπαικτο. Ακόμα το θυμάμαι το κουτσουράκι... Έτσι πάει...Τα καλά όργανα σου μένουν.Ακόμη θυμάμαι τις αντιδράσεις μου με το Antonis.Θυρίο πολύ βαρύ χοντροκομμένο όχι φοβερή δουλεία στα βερνίκια.Με το που το φόρεσα τα ξέχασα όλα..Απίστευτο balance απίστευτη ταστιέρα απίστευτη εργονομία φοβερή κατανομή του βάρους.Αυτά είναι τα ρίσκα του μάστορα...Δεν μπορείς ποτέ να τα έχεις όλα,Αν και με κάτι τροποποιήσεις που του έχω κάνει πλέον νομίζω ότι τα έχω όλα ;) Μέτα τα Χριστούγεννα θα του κάνω μια παρουσίαση ;D I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Godspeed Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Τελικά έβαλα Έβενο! :D Always remember you're unique, just like everyone else... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Είναι τρελοί αυτοί οι μπασίστες ,άκου να παίζουν με αΣτατα μπάσσα ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Godspeed Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Ελπίζω να μην κάνω Necropost, ορίστε και το παιδί. Μόλις βγήκε: Και πάλι σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας! Much love! Always remember you're unique, just like everyone else... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα ρε Godspeed, Με γεια την οργανάρα :D :D Νιώθω τους δαίμονες να το κυκλωνουν ;D ;D ...άντε και καλό headbang! 8) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 πανεμορφο φιλος με γεια και καλα παιξιματα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasos 766 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλορίζικο,καλά παιξίματα και όταν το χορτάσεις, κάνε και ένα review να μάθουμε και εμείς πως παίζει..(όχι οτι έχουμε αμφιβολίες για τη ποιότητα του-απλά να ξέρουμε..) Υ.Γ... Και τα clip καλοδεχούμενα είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση