SONICSPOT Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 τωρα μου βαλατε ιδεες...οποιος θελει ας κοιταξει το τελευταιο μου release..ακουω γνωμες... http://www.djdownload.com/labels/Voodoo+Vinyl/1182 Open Ocean - Electrified Remix ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 Ρε συ δεν βρηκα πουθενα τον τιτλο που αναφερεις... Open Ocean ειναι η ονομασια ΣΟΥ σαν παραγωγος??? Ενδιαφερον...Αν μπορεις δωσε παραπανω λεπτομερειες :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 το κομματι λεγεται "blow it up" και ναι το ονομα σαν παραγωγος ειναι αυτο... ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 Προσπάθησα και εγώ να το ακούσω, αλλά έπεσα τελικά σε έναν web player όπου ο ήχος δεν ήταν καλός (αλλά το κομάτι ήταν ενδιαφέρον). Παιδιά, γιατί δεν τα ανεβάζετε στο noiz που είναι του χεριού μας, αντί να παιδευόμαστε με αυτά τα αλλόθρησκα site? :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2006 καλησπερα καταρχας σε ευχαριστω που εκανες τον κοπο να το ακουσεις...δυστυχως δεν μπορω να το ανεβασω στο νοιζ γιατι το κομματι κυκλοφορει εξωτερικο και αυτο το λινκ που εδωσα ειναι ενας απο τους mp3 retailers της εταιριας μου ολλανδια...παντως αν παιρνετε soundmaker ειμαι στην στηλη homework για τον σεπτεμβριο και ενα κομματι στο cd...ισως να ανεβασω και κατι στο νοιζ αργοτερα... Πανος ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ageras Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Φίλε Πάνο,συγχαρητήρια για το τραγούδι που έχεις φτιάξει. Μπορεί να μην είναι στα ακούσματά μου αλλά έχω αρκετούς γνωστούς που ασχολούνται με αυτό το είδος οπότε κάτι μπορώ να καταλάβω!!!!Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!!! :wink: ww.manpas.musicheaven.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 να σαι καλα καλη συνεχεια σε οτι κανεις επισης.. :lol: :lol: :lol: ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση