Alexeys Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 εδω και ενα χρονο και εχω θεμα με το m3.καποιες φορες,οταν ειναι αρκετη ωρα ανοιχτο αρχιζει και ανοιγοκλεινει...το ειχα παει στο service και δεν βρηκαν τπτ.αυριο ξεκιναω στο μαγαζι που θα [αιζω και το θεμα παραμενει.στις προβες,μετα απο ενα τριωρο μου το εκανε.τι να κανω?ειναι θεμα τροφοδοτικου,μητρικης?δεν την παλευω αλλο!!ευχαριστω προκαταβολικα! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 το ειχα παει στο service και δεν βρηκαν τπτ.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Ξανά. Ειδικά εάν είναι εντός εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Θα του πουνε_ξανα_τα ιδια. Σκεφτομαι μηπως τελικα ειναι προβλημα τροφοδοτικου, ας το τεσταρει με καποιο αλλο τροφοδοτικο μπας και...Μου φαινεται περιεργο το επισημο service να μη βρηκε προβλημα αν πραγματι υπηρχε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 δεν ειναι εντος εγγυησης δυστυχως.το τροφοδοτικο το εχει μεσα!ειναι πολυ αστειο αυτο...εχει εναν ολοκληρο μετασχηματιστη μεσα!σκεφτομαι να τους πω να μου το αλλαξουν το τροφοδοτικο.ποσο να στοιχιζει? όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Α ναι οντως το τροφοδοτικο ειναι μεσα... Τι να πω? Να το αλλαξεις, να πληρωσεις και τελικα αν δεν ειναι αυτο το προβλημα τι κανεις? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Τώρα τι θες να σου πω, αν ήταν Roland δεν θα το συζητούσαμε, θα ήσουν ήδη στην πρόβα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Aν υπαρχει ανταλακτικο! m3 και m50 ειδικα στην bon studio και λυπαμαι που το λεω υπαρχει προβλημα.ακομα και με αλλα μαγαζια service που ζητουν αναταλακτικα απο bon studio >:( ελπιζω να βρεις ακρη φιλε μου εγω δεν βρικα και οπως και αλλα παιδια απο εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 1. Μπορεί να μην φταίει το ίδιο το τροφοδοτικό. 2. Δεν είναι απαραίτητο να αλλαχτεί το τροφοδοτικό, μπορεί να επισκευαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση