degdekis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 απο την διαφήμιση κρατάς τη βάση ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!! τα υπόλοιπα είναι για το τζάκι... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 απο την διαφήμιση κρατάς τη βάση ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!! τα υπόλοιπα είναι για το τζάκι... Ακριβώς έτσι. ;D Εγώ το είχα στο πρόγραμμα να πάω αύριο να τσεκάρω τα ισοθερμικά, αλλά θα τσεκάρω και τη βάση. Αν δεν είναι τελείως χάλια,θα χτυπήσω καμία.. Μπορεί και κανένα σετ χορδές,να δένω καλύτερα τα παλούκια στο μπαξέ μας. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Ρε αφηστε τα σνομπιστικα που ξερετε.... και με Lidl χορδές θα παίξετε σε λιγο καιρο..και με..Μουστακας κιθαρες :D και θα ειστε και ευγνωμωνες που θα τα χετε και αυτα..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ το είχα στο πρόγραμμα να πάω αύριο να τσεκάρω τα ισοθερμικά, ειδικα με αυτό το πρασινο, θα εισαι σαν το χουλκ ;D για μπασο δεν παιζει τιποτα ; EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 ειδικα με αυτό το πρασινο, θα εισαι σαν το χουλκ ;D για μπασο δεν παιζει τιποτα ; Πράγματι. ;D Ευτυχώς έχω σταμπάρει το κοκκινόμαυρο σετ. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 πάντως έχει και σκούπα που τραβάει και νερά χρήσιμο για όσους δεν έχουν πλημμυρίσει ακόμα :-X και αρκετά φτηνό ρούτερ για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να φτιάξουν κιθάρα από templates απο την διαφήμιση κρατάς τη βάση ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!! τα υπόλοιπα είναι για το τζάκι... εγώ τις χορδές χρειάζομαι... τα γκομενάκια έρχονται μετά μόνα τους 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Για να κάνω το ρεπορτάζ. ;D Αν και άργησα πολύ να πάω στο εν λόγω κατάστημα με αποτέλεσμα να χάσω τα ισοθερμικά, τα κιθαριστικά ήταν όλα εκεί και μάλιστα σε αφθονία. Πήρα την βάση λοιπόν,για τα υπόλοιπα ούτε λόγος. :-X Η βάση γράφει Clifton αν αυτό βοηθάει κάποιον και δεν είναι άσχημη. Αλλά προσοχή,δεν είναι για όλους τους τύπους κιθάρας. Μόνο ακουστικές και ηλεκτρονικές. :P ;D Α,και για μπάζα ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων,θολώνει η φωτό και δε διαβάζεται καλά. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση