Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά δεν το βάζω για διαφήμιση, απλά είδα το διαφημιστικό που μου έριξαν στο σπίτι. Έχει για ηλεκτρική, ακουστική και κλασσική κιθάρα. Για ηλεκτρική είναι 9άρες. Λογικά μουφοχορδές θα είναι απλά είπα να το αναφέρω γιατι είναι σχετικά καλούτσικη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Μουσι! Διαφημιση κανεις. Εχεις μετοχες! ;D Περα της πλακας, μονο 9ρες εχει? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Μουσι! Διαφημιση κανεις. Εχεις μετοχες! ;D Περα της πλακας, μονο 9ρες εχει? Μάλλον. 9άρες εδειχνε η φωτογραφία. Α ξέχασα, νομίζω είναι από 1η Νοεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Στα 3 πακέτα παίρνεις δώρο και 400γρ. φέτα σε άλμη, μόλις φας το τυρί, βουτάς στην άλμη τις χορδές για vintage relicking και γίνονται και συλλεκτικές... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Στα 3 πακέτα παίρνεις δώρο και 400γρ. φέτα σε άλμη, μόλις φας το τυρί, βουτάς στην άλμη τις χορδές για vintage relicking και γίνονται και συλλεκτικές... :P :P :P ;D ;D ;D edit:γνωρίζουμε τη μάρκα? https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 ...βουτάς στην άλμη τις χορδές για vintage relicking και γίνονται και συλλεκτικές... Προσωπικα δεν χρειαζεται να τις βουτηξω πουθενα. Αρκει να γρατζουνισω κανενα τεταρτο και φουυυπ να το ρελικιν ;D :P Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Αυτές είναι: Μακρά διάρκεια ζωής, χάρη στην αντιδιαβρωτική επίστρωση Α) 5 σετ (περιλ. εφεδρική χορδή D) Β) 5 σετ (περιλ. εφεδρική χορδή G) Γ) 5 σετ (περιλ. εφεδρική χορδή D) 35 χορδές ανά σετ ;D ;D ;D για τι επίστρωση μιλάμε ακριβώς,έχω αρχίσει να ανησυχώ.. Έχει και άλλα μουσικά πράγματα. http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=25425 Υ.Γ.Πουλάω καινούργια φυσαρμόνικα 30 ευρώ και δώρο δίνω μια φλογέρα σοπράνο, γιατί έχω μεγάλη καρδιά. Επικοινωνία μέσω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 ....χμ.....μορταδέλα καλή για τοστ;.... Ti lidl και #%%$& μαντολάτα...εδώ είσαστε κύριοι....αφιερωμένο...μιας και θα έρθει Παρασκευή.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Στα 3 πακέτα παίρνεις δώρο και 400γρ. φέτα σε άλμη λευκό τυρί, μόλις φας το τυρί, βουτάς στην άλμη τις χορδές για vintage relicking και γίνονται και συλλεκτικές... fixed Ti lidl και #%%$& μαντολάτα...εδώ είσαστε κύριοι....αφιερωμένο...μιας και θα έρθει Παρασκευή.. το δικό σου είναι λογοτεχνία μπροστά στο δικό μου. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω με πείθει περισσότερο η δεύτερη αγγελία!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση