frankyproject2 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα σε όλους :) Με όλο το θάρρος και το σέβας μια διασκευή που έκανα σε ένα τραγούδι του Hendrix το Hear My Train A Comin'.Αν και δεν είναι το στυλ που παίζω ούτε κιθαριστικά ούτε σε ερμηνεία μ'αρέσει η blues και η rock πάρα πολύ και είπα να το δοκιμάσω :-\ Επειρεάστικα από την ακουστική εκτέση που έχει κάνει ο Hendrix.Μιας και είναι η πρώτη μου απόπειρα πάνω σε αυτό το ύφος θα με ενδιέφερε η γνώμη σας πάνω στην διασκευή αλλά και αν έχετε να προσθέσετε και κάτι πάνω στον ήχο.Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση. καλό απόγευμα. http://www.youtube.com/user/frankyproject2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Αγαπητέ frankyproject η διασκευή σου είναι εξαιρετική. Μου άρεσε πολύ ο ήχος της ακουστικής καθώς και η φωνή σου που έχει ένα ωραίο μπάσο κι έναν τσαμπουκά που δίνει ύφος δικό σου στο κομμάτι. Πολύ καλή η ερμηνεία και το παίξιμο. Παρόλο που λες ότι δεν είναι το στυλ σου, είσαι spot on και στα δύο. Το μόνο που δε με ενθουσίασε είναι ο ήχος της ηλεκτρικής (καθαρή και overdriven). Εύγε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Πάρα πολύ καλή η διασκευή σου :) Μου άρεσε ιδιαίτερα το μπάσο στην φωνή σου ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Ο ήχος της ακουστικής είναι πολύ καλός ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Συγχαρητήρια φίλε frankyproject, πολύ ωραία η διασκευή σου! Μου άρεσαν ιδιαίτερα η μπάσα χροιά της φωνής σου και ο ήχος της ακουστικής κιθάρας. Στην σόλο κιθάρα κατά τη γνώμη μου, ήθελε λιγότερο gain. Επίσης στα σόλο έχω την εντύπωση ότι η σόλο κιθάρα θα έπρεπε να είναι λίγο πιο "μπροστά" από την ρυθμική. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Φιλε Νικο, ως πρωτη αποπειρα, ειναι κατι περισσοτερο απο εξαιρετικη, ευγε! Η διασκευη σου ειναι πολυ προσεγμενη και με πολυ καλο ηχο, τοσο στις ακουστικες οσο και στη φωνη (η οποια ειναι οντως πολυ καλη). Και μενα ο ηχος της κιθαρας στο ηλεκτρικο μερος δεν με τρελανε η αληθεια ειναι (ακουω τελε??) αλλα σε καμια περιπτωση δεν μειωσε το συνολικο αποτελεσμα. Παικτικα τωρα επετρεψε μου 2 σχολια: 1) Ασχολησου με το ειδος γιατι το εχεις. 2) Στο ακουστικο μερος, ενω φαινεται οτι εχεις μια πιο ελευθεριακη προσεγγιση στο παιξιμο σου (πραγμα πολυ καλο και απαραιτητο στο συγκεκριμενο τραγουδι) προσωπικα δεν ενιωσα την κιθαρα να γκρουβαρει "ελευθερα", σε ενιωσα λιγο σφιγμενο, ειχα την εντυπωση οτι αν το ξαναεπαιζες θα το επαιζες ακριβως το ιδιο. * Οχι οτι ειναι κακο ή κοβει απο το κομματι, απλα λεω τι θα ηθελα να ακουσω εγω σε μια τετοια διασκευη. Αυτα τα ολιγα απο μενα. Και παλι ευγε! *ειναι λογικο απο την αλλη να συμβαινει αυτο γιατι σε μια πιο αυθορμητη προσεγγιση λογικα θα δυσκολευοσουν να γραψεις φωνη απο πανω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Όλα καλά ρε παιδί μου, η ακουστική, η φωνή, η μίξη, η ηλεκτρική (ναι και ο ήχος), αλλά πολύ καλογυαλισμένο. Δηλ σαν ν' ακούω κάτι νέα γκρουπάκια, που κάτι πάνε να πούνε αλλά το ενδιαφέρον χάνεται γρήγορα. Εν ολίγοις δεν υπάρχει τσαμπουκάς, ρυθμός, ατμόσφαιρα. Επειδή όπως προείπα όλα τα 'χεις καλά, θα σου πρότεινα ν' ακούσεις "αυτά" που θες να παίξεις και αφού τα "καταβροχθίσεις", ξαναέλα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Όλα καλά ρε παιδί μου, η ακουστική, η φωνή, η μίξη, η ηλεκτρική (ναι και ο ήχος), αλλά πολύ καλογυαλισμένο. Δηλ σαν ν' ακούω κάτι νέα γκρουπάκια, που κάτι πάνε να πούνε αλλά το ενδιαφέρον χάνεται γρήγορα. Εν ολίγοις δεν υπάρχει τσαμπουκάς, ρυθμός, ατμόσφαιρα. Επειδή όπως προείπα όλα τα 'χεις καλά, θα σου πρότεινα ν' ακούσεις "αυτά" που θες να παίξεις και αφού τα "καταβροχθίσεις", ξαναέλα. +2112 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 πολύ ωραίο, μπράβο. Διαφωνώ με τους εκλεκτούς κυρίους που τους πειράζει η απουσία τσαμπουκά. Ο αυθεντικός τσαμπουκάς εκείνης της εποχής δεν μπορεί να επαναληφθεί σήμερα χωρίς να φανεί γραφικός, ενώ μια άρτια εκτέλεση με σεβασμό στο αυθεντικό περιέχει μια άλλου τύπου σοφία/τιμιότητα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Στην αρχη το ακουστικο μερος μ αρεσε. Απ το σημειο και περα που μπαινουν δυο ακουστικες και φωνες οπως επισης και το ηλεκτρικο μερος μου φανηκε λιγο πιο γυαλισμενο-οπως λεει κι ο Νεστωρ-απ οτι ισως περιμενα. Σιγουρα δεν ειναι κακο αλλα ισως θελει καπως διαφορετικα. Ομως ορμωμενος απ το: Δεν είναι το στυλ που παίζω ούτε κιθαριστικά ούτε σε ερμηνεία. και σκεπτομενος οτι το τραγουδι το προσεγγιζεις πραγματικα με σεβασμο, μπηκα στο καναλι σου στο tube και ακουσα καποια αλλα κομματια οπως το "Ητανε μια φορα". Ακουγοντας τα,ειδικα αυτο απλα θα σου πω οτι προσκυνω!Ειλικρινα! Κομματια που χει πει ο Ξυλουρης δεν ειναι παιξε γελασε και το συγκεκριμενο το λες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Κι ολα οσα ακουσα ειτε αρεσουν σε καποιον ειτε οχι,εχουν σεβασμο στο πρωτοτυπο και αξιζουν πραγματικα. Με εκανες να βαλω και ν ακουσω τα Ξυλουρεικα. Γι αυτο φιλτατε frankyproject2 οπως λεμε κι εμεις οι Κρητες,respect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση