Προς το περιεχόμενο

Βαράτε !!!! Ακούω γνώμες για ήχο, κιθάρα κτλ, κτλ

AXLNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο, αλλα δεν έκανες και καμιά τρεμολιά να ακούσουμε το duesenberg! ;D

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω τρεμολιά στο επόμενο... αλλά το σίγουρο είναι ότι τα σπάει, δεν ξεκουρδίζει, είναι κατά πολύ ελαφρύτερο και το bigsby κυριολεκτικά το πατάει !!!!

Τα έπαιξες όλα στην bridge θέση?

το νέο logo του ντούκα είναι πολύ καλύτερο, αν και θα το προτιμούσα λίγο πιο απομακρυσμένο απο τις άκρες της καμπύλης του headstock.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πέρα από δικιά σου αγαπημένη πάει να γίνει και δικιά μου  ;D ;D ;D

Ωραίος μπράβο!!!

8)

Flying High Again

Tα spec της είναι :

2 pieces red alder body,

one piece medium fat c shape neck with...

21 medium jumbo frets, Mammoth nut

Duesenberg tele tremolo,

Duesenberg P-90 bridge pickup,

Seth Lover Neck pickup

Πόπο ρε φίλε αυτό το Mammoth nut..Τι γέλιο είχαμε ρίξει με τον Σταύρο στο τηλέφωνο για αυτό το nut..Μου έταξε δόντι T-Rex για το μπάσο μου  ;D

Θα το ζητήσω όταν πάω απ το μαγαζί.

Την κιθάρα σου την έχω δει από κοντά και απλά δεν έχω λόγια...Γενικά η νέα σειρά του Σταυρού έχει ανεβάσει τον πήχη στα χειροποίητα όργανα.5-6 έχει φτιάξει μέχρι τώρα νομίζω και όλες σκοτώνουν...

Και το παίξιμο υπέρ κομπλέ..Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!!!

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Πόπο ρε φίλε αυτό το Mammoth nut..Τι γέλιο είχαμε ρίξει με τον Σταύρο στο τηλέφωνο για αυτό το nut..Μου έταξε δόντι T-Rex για το μπάσο μου   ;D

Θα το ζητήσω όταν πάω απ το μαγαζί.

Την κιθάρα σου την έχω δει από κοντά και απλά δεν έχω λόγια...Γενικά η νέα σειρά του Σταυρού έχει ανεβάσει τον πήχη στα χειροποίητα όργανα.5-6 έχει φτιάξει μέχρι τώρα νομίζω και όλες σκοτώνουν...

Και το παίξιμο υπέρ κομπλέ..Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!!!

Καταρχήν σε υπερ-ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Για τον Σταύρο τι να πω... απλώς χαραμίζεται σε αυτή την χώρα !!!!

Οι Αμερικάνοι θα τον είχαν στο τοπ-10 των λούθιερ... και τα όργανά του θα τα πλήρωνες καμμιά 10αριά χιλιάδες δολλάρια!!!

Για τον Τ-ρεξ οκ δικός σου... εμένα μου έχει τάξει δεινόσαυρο πάντως !!!!!

Οι Αμερικάνοι θα τον είχαν στο τοπ-10 των λούθιερ... και τα όργανά του θα τα πλήρωνες καμμιά 10αριά χιλιάδες δολλάρια!!!

Γιατί;

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Γιατί;

Γιατί ;;; Μα γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου όργανα αυτής της αξίας και δυστυχώς πολύ κατώτερης ποιότητας... !!!! Και αυτό δεν το λέω εγώ... αλλά και πολλοί άλλοι που αν θες μπορώ να ονοματίσω !!!! Απλώς δεν θέλω να το συνεχίσω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση ή δυσφήμιση για κάποιους άλλους !!! Αν θες κατ' ιδίαν να σου το εξηγήσω όποτε επιθυμείς !!!!

Γιατί ;;; Μα γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου όργανα αυτής της αξίας και δυστυχώς πολύ κατώτερης ποιότητας... !!!! Και αυτό δεν το λέω εγώ... αλλά και πολλοί άλλοι που αν θες μπορώ να ονοματίσω !!!! Απλώς δεν θέλω να το συνεχίσω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση ή δυσφήμιση για κάποιους άλλους !!! Αν θες κατ' ιδίαν να σου το εξηγήσω όποτε επιθυμείς !!!!

Όχι δεν θέλω κατ΄ιδίαν να πούμε τίποτα. Ούτε είμαι σε θέση να αμφισβητήσω την εξαιρετική ποιότητα των κιθαρών του κου Ντούκα.

Απλώς ήθελα να μάθω γιατί

α) Tα πονήματα του κου Ντούκα τον ξεχωρίζουν από τους δεκάδες επαγγελματίες κατασκευαστές/συναρμολογητές ανά τον κόσμο tele και strat ώστε να πρέπει να ζητάει (όπως λες εσύ πάντα) 3 & 4 φορές επάνω από άλλους κορυφαίους κατασκευαστές/συναρμολογητές αλλά και τις Custom Shop δημιουργίες της δημιουργού εταιρείας και

β) Αδικείται που το αγοραστικό του κοινό είναι Έλληνες

Δεν παίζει ρόλο. Ακαδημαικά όλα αυτά.

Υποθέτω ήταν απλώς μία έκφραση υπερβολής λόγω της ευτυχίας που νοιώθεις όντας κάτοχος της καινούριας σου κιθάρας. Είθε να είσαι πάντα.

Μεγειές και καλόπαιχτη.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Όχι δεν θέλω κατ΄ιδίαν να πούμε τίποτα. Ούτε είμαι σε θέση να αμφισβητήσω την εξαιρετική ποιότητα των κιθαρών του κου Ντούκα.

Απλώς ήθελα να μάθω γιατί

α) Tα πονήματα του κου Ντούκα τον ξεχωρίζουν από τους δεκάδες επαγγελματίες κατασκευαστές/συναρμολογητές ανά τον κόσμο tele και strat ώστε να πρέπει να ζητάει (όπως λες εσύ πάντα) 3 & 4 φορές επάνω από άλλους κορυφαίους κατασκευαστές/συναρμολογητές αλλά και τις Custom Shop δημιουργίες της δημιουργού εταιρείας και

Δεν είπα ποτέ ότι ξεχωρίζει από δεκάδες ανά τον κόσμο κατασκευαστές. Είπα απλώς ότι είναι πολύ καλύτερα όργανα από κάποια άλλα υπερκοστολογημένα !!!!

β) Αδικείται που το αγοραστικό του κοινό είναι Έλληνες

Δεν είπα ποτέ ότι αδικείται που το αγοραστικό του κοινό είναι Έλληνες. Αντίθετα μάλιστα οι Έλληνες τα "χώνουν" (ειδικά τις καλές εποχές) στα μουσικά όργανά τους... απλώς είναι μια μικρή χώρα με μικρό αγοραστικό κοινό !!!

Δεν παίζει ρόλο. Ακαδημαικά όλα αυτά.

Υποθέτω ήταν απλώς μία έκφραση υπερβολής λόγω της ευτυχίας που νοιώθεις όντας κάτοχος της καινούριας σου κιθάρας. Είθε να είσαι πάντα.

Ο οποιοσδήποτε αγοράζει μια καινούργια κιθάρα είναι ευτυχής έστω και αν στο παρελθόν έχει αγοράσει δεκάδες όργανα όπως και εγώ!!!

Μεγειές και καλόπαιχτη.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου