Προς το περιεχόμενο

Βαράτε !!!! Ακούω γνώμες για ήχο, κιθάρα κτλ, κτλ

AXLNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία...Αν το 80% της παγκόσμιας δισκογραφίας δεν είχε γραφτεί με Tele ή strat τι αξία μεταπώλησης θα είχε μια fender? ??? ??? ??? ???

Αν ο Οδυσσέας δεν είχε καλύψει τα αχαμνά του με ένα φίλο συκής πού θα ήταν σήμερα η βιομηχανία ένδυσης?

Aν δεν είχαν εξαφανιστεί οι δεινόσαυροι ποιός θα πήγαινε να δει το Jurassic Park?

Aν δεν είχε γίνει το Big Bang πού θα ήταν σήμερα το σύμπαν?

ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Γιατί μήπως έχω άδικο;;;

Μήπως να βάλω ένα αυτοκόλλητο Fender για να φτιαχτείς;;

Mήπως ακόμη και σε D' Pergo θα το έτριβες με γυαλόχαρτο για να γράψεις Fender???

Αν θέλεις πάντως (λόγω δουλειάς) μπορώ να σου τυπώσω εκατοντάδες αυτοκόλλητα Fender έτσι ώστε όποια κιθάρα βλέπεις να της κολλάς και ένα !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αν ο Οδυσσέας δεν είχε καλύψει τα αχαμνά του με ένα φίλο συκής πού θα ήταν σήμερα η βιομηχανία ένδυσης?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ARMANI ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ FENDER !!!

Aν δεν είχαν εξαφανιστεί οι δεινόσαυροι ποιός θα πήγαινε να δει το Jurassic Park?

O LEO !!!

Aν δεν είχε γίνει το Big Bang πού θα ήταν σήμερα το σύμπαν?

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ FENDER!!!

ε?

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

• Moderator

Γιατί μήπως έχω άδικο;;;

Μήπως να βάλω ένα αυτοκόλλητο Fender για να φτιαχτείς;;

Mήπως ακόμη και σε D' Pergo θα το έτριβες με γυαλόχαρτο για να γράψεις Fender???

Αν θέλεις πάντως (λόγω δουλειάς) μπορώ να σου τυπώσω εκατοντάδες αυτοκόλλητα Fender έτσι ώστε όποια κιθάρα βλέπεις να της κολλάς και ένα !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Όχι, θέλω original fender, ακόμα και αυτοκόλλητο.  

Προφανώς και κάποιοι επιμένουν να αγοράζουν... με το μάτι !!!

Εγώ πάντως προτιμώ να αγοράζω με το αυτί !!!!

Μήπως να αρχίσεις να αγοράζεις με το μάτι...γιατί το άλλο σου βγαίνει λίγο ακριβό? ;D

Αλήθεια τώρα, σου κάνουμε λίγο πλάκα γιατί δεν είμαστε και τα καλύτερα παιδιά. 8) Η κιθάρα σου είναι πολύ ωραία και πραγματικά εκτιμούμε τη δουλειά του Κου Ντούκα (εγώ τουλάχιστον προσωπικά)...απλά τη θεωρώ λίγο ακριβή για Tele...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Όχι, θέλω original fender, ακόμα και αυτοκόλλητο.  

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ.. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ 100 FENDER LOGOS ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ AΠΟ ΤΑ ORIGINAL OYTE O MAΚΑΡΙΤΗΣ Ο LEO !!!!

Μήπως να αρχίσεις να αγοράζεις με το μάτι...γιατί το άλλο σου βγαίνει λίγο ακριβό? ;D

Αλήθεια τώρα, σου κάνουμε λίγο πλάκα γιατί δεν είμαστε και τα καλύτερα παιδιά. 8) Η κιθάρα σου είναι πολύ ωραία και πραγματικά εκτιμούμε τη δουλειά του Κου Ντούκα (εγώ τουλάχιστον προσωπικά)...απλά τη θεωρώ λίγο ακριβή για Tele...

Ξέρεις αλήθεια τι μου κάνει εντύπωση... Αντί να με "ξεσκίσεις" για το παίξιμο μου που χρίζει "ξεσκίσματος", μου την λες για την κιθάρα και ας ξέρεις πως όχι μόνο ακριβή δεν είναι αλλά το αντίθετο μάλιστα !!!

πεδια θα παρακαλουσα πολυ να μην εκτρεπεστε και κληδωσει το θεμα εκεινος ο κακος και το βραδυ θελω να γραψω ιστορια.

Πληζ δηλαδη ετσι??!!!!

Ξέρεις αλήθεια τι μου κάνει εντύπωση... Αντί να με "ξεσκίσεις" για το παίξιμο μου που χρίζει "ξεσκίσματος", μου την λες για την κιθάρα και ας ξέρεις πως όχι μόνο ακριβή δεν είναι αλλά το αντίθετο μάλιστα !!!

ΠΟΤΕ εδώ μέσα δεν έχω ξεσκίσει κάποιον για το παίξιμό του...τόσο μπορεί ο καθένας μας...εμένα να δείς του μου σούρνουν ;D...Ειλικρινά όμως, επειδή έχω φτιάξει πολλές κιθάρες (και αγόραζα μαζικά την εποχή που το δολάριο είχε 1,50-160)...μου φαίνεται ακριβή

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου