RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Όπως και να έχει οι gibson είναι πολύ καλύτερες κιθάρες από τις φεδερ Ναι αλλά τώρα???!!!! Τώρα φίλος αρχίζει το ματς... Ήδη στο βάθος ακούγεται ο παιάνας της Αντιαθλητικής Κυριακής.... ;) Από κει και πέρα, εκτός κι αν έχουμε κανένα wall street guru εδώ μέσα που έχει πρόσβαση σε inside numbers και future strategy positioning των εταιρειών (με όλον τον σεβασμό στους συμφορουμίτες επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω), κανείς από εδώ μέσα δεν θα μπορούσε να σου δώσει μία πλήρη ή ικανοποιητική εικόνα σε αυτό που ζητάς. Ναι αλλά φίλος το θέμα είναι ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.... όχι τι ισχύει... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Τώρα φίλος αρχίζει το ματς... Ήδη στο βάθος ακούγεται ο παιάνας της Αντιαθλητικής Κυριακής.... ;) ;D ;D ;D Χαλαρά... Ας συνεισφέρω λοιπόν το κάτι τις μου εις το ευγενές debate (και μετά όλοι μαζί στην ΠΧ) ;D: Καλά κιθάρες είναι αυτές που φτιάχνει η Gibson; Με πεπιεσμένα χαρτιά και ψητά μαπλέ; Και τρύπες λες και πέρασε ο μετροπόντικας; ;D ;D ;D ;D Και τις πουλάει και για... Les Paul :P ;D ;D ;D Ενώ η 7ενδερ εγγύηση πγιότητας ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Πάντως αν τραβήξεις ένα Credit Report από σοβαρές εταιρείες που συνεργάζονται με (ή και από την ίδια) την Dunn & Bradstreet, Moodys κλπ, θα μπορείς να δείς συγκριτικά νούμερα και ratios και με γραφήματα at a glance που λέμε των δύο εταιρείων σε βάθος τριετίας (καλύτερα συμπεράσματα για το trend). Πάντως για να μην ανησυχείς, μια γρήγορη ματιά που έριξα, η Fender έχει low risk of failure http://www.moodys.com/research/Moodys-upgrades-Gibsons-ratings-CFR-to-B2-outlook-is-positive--PR_248955 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ωραία αυτα που είπαμε . Ενα κομμάτι βέβαια που δεν διελευκανθηκε στο μυαλό μου ίσως λίγο ελαφρας βλακείας ειναι αν εξαιρέσουμε τις θυγατρικές και εστιάσουμε στο κομμάτι καθαρά Gibson και fender ισχύουν τα ίδια . http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Πάντως για να μην ανησυχείς, μια γρήγορη ματιά που έριξα, η Fender έχει low risk of failure Φίλος οικονομικός...μπορώ να έχω και μία πρόβλεψη με το δολάριο στο 1,4579? ειναι αν εξαιρέσουμε τις θυγατρικές και εστιάσουμε στο κομμάτι καθαρά Gibson και fender ισχύουν τα ίδια . τις πωλήσεις από θήκες, πανάκια και πιστοποιητικά τα μετράμε? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ωραία φώτα που είπαμε . Ενα κομμάτι βέβαια που δεν διελευκανθηκε στο μυαλό μου ίσως λίγο ελαφρας βλακείας ειναι αν εξαιρέσουμε τις θυγατρικές και εστιάσουμε στο κομμάτι καθαρά Gibson και fender ισχύουν τα ίδια . Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς αλλά υποθέτω ότι, εφόσον είναι διαφορετικές νομικές οντότητες οι εταιρείες, μπορείς να έχεις και ενοποιημένα και ανεξάρτητα στοιχεία. Απλώς τα ζητάς σε λάθος forum. Ή κάνεις λάθος ερώτηση. Ή λάθος μέρα.* ;D Φίλος οικονομικός...μπορώ να έχω και μία πρόβλεψη με το δολάριο στο 1,4579? τις πωλήσεις από θήκες, πανάκια και πιστοποιητικά τα μετράμε? Κάτσε να αγοράσει ο Σοιμπλε ομόλογα και να στηριχτεί η Ισπανία και έχουμε 1,40 χαλαρά. Με το τελωνείο πρέπει να κάνουμε κάτι αλλά κάτι έχω στο νού μου ;) Δεν ξέρω τι θα παιχτεί με τις εκλογές. Μετά από αυτό το post χρεώνω.... *it has to be Friday....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 τις πωλήσεις από θήκες, πανάκια και πιστοποιητικά τα μετράμε? Ρε φίλος πάλι θα τα λέμε; Είναι τα γνήσια ή θυγατρικής; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Ρε φίλος πάλι θα τα λέμε; Είναι τα γνήσια ή θυγατρικής; Πές μου ότι τα ξεχωρίζεις..... ;D Εδώ η Warmoth που πούλησε ο Superfunk παρακάτω...Fender έγραφε!!! 8) ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Δεν τα ξεχωρίζω αλλά πρέπει να το κάνω. Άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Κρίμα και ο τίτλος του θέματος είναι πολλά υποσχόμενος!! :P Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις