Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι δικό μου το κομμάτι, αλλά είναι δική μου η εκτέλεση και μου αρέσει πολύ (το κομμάτι). Πώς σας φαίνεται; Γιατί μόνο αντικειμενικός δεν είμαι... Μικρούλη είναι, δε θα σας φάει χρόνο! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραία η εκτέλεσή σου Νικόλα, μπράβο! :) Αυτές οι δυναμικές δίνουν το κάτι παραπάνω στα κομμάτια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Σ'ευχαριστώ Δημήτρη! Ναι, οι δυναμικές στην κλασική μουσική δίνουν το κάτι 'εξτρα' νομίζω κι εγώ... Βέβαια το κομμάτι (όπως ακούγεται) δεν είναι καν normalized οπότε καταλαβαίνεις ότι του 'λείπει' και κάτι, αλλά έλα που δε λέει πιο δυνατά(;) τι να κάνω... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 πολυ ωραιο κοματι και πολυ ομορφα εκτελεσμενο ;) casio privia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Ναι, το πιάνο μου είναι το Casio Privia PX110 (το πρώτο μοντέλο που βγήκε πριν χρόνια...). ΑΛΛΑ ο ήχος είναι από τον Η/Υ: Garritan Steinway. Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση η Casio να βγάλει τέτοιο ήχο. Μάλιστα, ας μου επιτραπεί να πω ότι δε νομίζω ότι οποιοδήποτε hardware digital piano κλπ (V-Piano πχ) δε φτάνει τον ήχο τον VST pianos (γενικά μιλώντας πλέον, όχι μόνο για το συγκεκριμένο πιάνο του Garritan). Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σε κάποιους άρεσε αρκετά για να ποστάρουν! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 εξαιρετική εκτέλεση, όπως ήταν αναμενόμενο. Τι να πούμε επ' αυτού? :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2012 εξαιρετική εκτέλεση, όπως ήταν αναμενόμενο. +100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλή εκτέλεση και άψογος ήχος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά! Αν και το νοιζ δεν είναι ο φυσικός χώρος τέτοιας μουσικής, νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσω να ανεβάζω τέτοια κομματάκια... Άλλωστε η γνώμη του καθενός με ενδιαφέρει, όχι μόνο των ειδικών! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση