RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Είδα τη φωτογραφία και αναρωτιέμαι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Μου μοιάζει αρκετά με αυτή. http://www2.gibson.com/Images/Products/ElectricGuitars/Les-Paul/Gibson/Les-Paul-Classic-Plus/LPCST5E2CH1-Finish-Shot-jpg.aspx?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=410&width=1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Μοιάζει αλλά δεν είναι. Xαρακτηριστικό της είναι αυτές οι γραμμές κάτω από τη γέφυρα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Έχεις δίκιο... Απλά επειδή μοιάζουν πολύ, σκέφτηκα μήπως μας ξεγελά ο φωτισμός και φαίνονται τόσο έντονα οι γραμμές κάτω από τη γέφυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Ωραία βιβλιοθήκη....θα έκανε μια υπέροχη δισκοθήκη. Thanx Ray, με έβαλες στην μπρίζα για χειροτεχνίες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Για κάποιο λόγο δεν μου φαίνεται για Gibson. Μα καλά κι αυτός έβαλε το stand πάνω στο χαλί? Την βλέπω να μένει χωρίς headstock. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 δε μου φαίνεται για φωτογραφία αυτό. Μάλλον είναι γραφικά. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον κάποιος τρελός διακοσμητής έκανε render το σχεδιό του. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nkosd. Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 δε μου φαίνεται για φωτογραφία αυτό. Μάλλον είναι γραφικά. Όχι για φωτογραφία μου φαίνεται αλλά με πολύ ανεβασμένο το clarity και του contrast. (3 δευτερόλεπτα δουλειά photoshop) Και πιθανόν οι γραμμές να είνα και "θόρυβος-παραμόρφωση" λόγω της υπερβολικής "έκθεσης" του εφφέ οπότε μάλλον είναι αυτή που λέει ο φίλος geodimitri. Αν και πάλι δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά μιας και δεν ασχολούμε με το είδος, μπορεί ναι ναι και γραφικά αλλά και με αυτόν τον τρόπο που είπα έχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα... this is the end of the world... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Μπας και είναι κανένα custom βάψιμο ή κανένα εφέ από το υπολογιστή ??? Άμα ήταν Gibson λογικά δεν θα ήταν γνωστή μιας και αυτή η ιδιεταιρότητα της δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο? ??? Εκτός και αν είναι άλλη μάρκα :( Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση