Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν με λέτε ρε τζιμάνια, τα Αμερικάνικα jazz «φοράνε» το ίδιο pickguard, με τα MIM ή διαφορετικά; Δηλαδή, αυτό : http://www.thomann.de/gr/fender_pickguard_jbass_tortoise.htm, κάνει γι' αυτό; http://www.thomann.de/gr/fender_std_jazz_bass_fl_rw_bsb_2011.htm Και καλά , νταξ το 10-holes, αυτό το έχομεν, υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει ο μαγνήτης; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Φίλος τα Jazz NISSAN έχουν ακριβό after shave service και ανταλλακτικά ,να φανταστείς για δίσκο ,πλατώ με πήραν 350 ευρά ,που να πας και για pickgurd θα σε τσουρομαδίσουν οι ιάπΟνοι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Φίλος τα Jazz NISSAN έχουν ακριβό after shave service και ανταλλακτικά ,να φανταστείς για δίσκο ,πλατώ με πήραν 350 ευρά ,που να πας και για pickgurd θα σε τσουρομαδίσουν οι ιάπΟνοι ;D ;D ;D Τό ξερα! Επίσης, μην είσαι "τέτοιος" , εγώ σΕ είπα , φταίγαν οι χορδές που δεν τις άλλαζες (παλιοτσιφούτηηηηηη ;D ;D ;D ;D) ....ο φιούζιον φταίει για την εκτροπή... :P :P :P ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 ο φιούζιον φταίει για την εκτροπή... :P :P :P ;D ;D ;D ;D Αχ αυτός φταίει, ο αλήτης ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Λογικά (χωρίς να είμαι ειδικός) ταιριάζει. Κοίταξε το από κάτω. 10-hole pickguard for '62 American Vintage Jazz Bass, American Series Jazz Bass, American Standard Jazz Bass, Standard Jazz Bass, and Deluxe Series Jazz Bass. Similar to the '62 Jazz Bass Pickguard minus the holes for the pickup cover and thumbrest, and the 11th mounting screw above the rhythm pickup. Some pickguards are notched for heel-mounted truss rod adjustments. Αχ αυτός φταίει, ο αλήτης ;D ;D ;D Και όμως Σάμυ, εγώ απάντησα στην απορία σου. ::) Υπογραφή Ο αλιήτης :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Και εμένα με το μάτι, να ταιριάζει μου φαίνεται. ;D ;D ;D Το standard είναι, άρα είναι στη λίστα.. Για το μέγεθος του μαγνήτη φοβούμαι (λίγο) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmayo Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Έχει μια διαφορά σε μερικά αμερικάνικα μοντέλα. Το αμερικάνικο έχει την ανοιχτή κοιλότητα του truss rod στο κάτω μέρος στο μανίκι όποτε το Pickguard πρέπει να έχει μια την ανάλογη εγκοπή ενώ τα μεξικάνικα (και νομίζω σε κάποια αμερικάνικα) δεν το έχουν αυτό. Τσέκαρε αυτό το site. http://www.wdmusic.co.uk/fender-basses-107-c.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Αχα! Ωραίο site. Ναι, έχουν διαφορά, αυτή στις φώτο. :D :D Αυτή η εγκοπή, λες να είναι πρόβλημα; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Βρε γιατί σου είχα κάνει bold το κείμενο παραπάνω? Γι' αυτό. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Βρε γιατί σου είχα κάνει bold το κείμενο παραπάνω? Γι' αυτό. ;) Νταξ, μη φωνάζεις ;D ;D Πάντως λογικά το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα. Τώρα, εγώ που είχα το κλειστό, να βάλω ανοιχτό, δεν νομίζω να είναι θέμα...πέραν από "αισθητικό" ίσως. Επίσης εξακολουθεί να με προβληματίζει το μέγεθος των μαγνητών. Πού είναι ο terrys, o audios και ο SF , όταν τους χρειάζεσαι;;;; ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση