Προς το περιεχόμενο

snare 14x5,5 μέχρι 600 ευρώ

crabsody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το set Mapex pro-m. Μου αρέσει πολύ το ταμπούρο του αλλά δυστυχώς έχω θέματα με την ένταση του. Βάζω ωτοασπίδες και τα λοιπά αλλά με χτυπάει όσο extreme και αν ακούγεται και στην καρδιά!!! Σκέφτομαι να πάρω ένα ανάλογο αλλά πιο "μικρό" ταμπουρο. Έχετε να προτείνετα κάτι μέχρι τα 600 ευρώ; Φυσικά θα πάω να δοκιμάσω και εγώ πως ακούγονται όσα μπορώ αλλά επειδή δεν είμαι πολύ έμπειρος θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα καλα ταμπουρα ετσι ειναι,σε....χτυπανε... ;D

Απο οτι βλεπω το ταμπουρο σου δεν εχει κατι ιδιαιτερο που να το κανει....χτυπητικο ;D,λεπτο maple shell εχει και απλα στεφανια...ουτε μεταλλικο ειναι,ουτε πολλα plies εχει ,ουτε die cast hoops...

Ενα ταμπουρο των 50 ευρω ισως ειναι λιγοτερο...χτυπητικο.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δηλαδη οι drummer ζουνε με εναν πονο στην καρδια  ;D Ενα σφιξιμο τελος παντων;Δεν παιζει ρολο αν το ταμπιυρο ειναι 7 ή 5,5; Δανειστικα ενα dixon πενταμισαρι και λιγο που το δοκιμασα ειναι αληθεια δεν ειδα μεγαλη διαφορα αλλα θα το δοκιμασω για καμμια ωρα συνεχομενα για να σιγουρευτω.

Δηλαδη οι drummer ζουνε με εναν πονο στην καρδια  ;D Ενα σφιξιμο τελος παντων;

Δεν νομίζω ότι έχει τόση σχέση το ταμπούρο, όσο το ίδιο το χτύπημα.

Αν χτυπάς ...καρδιοτονωτικά, θα έχεις τα ίδια συμπτώματα με όλα σχεδόν τα ταμπούρα.

Αν θέλεις να αποφύγεις το καρδιακό επεισόδιο, δοκίμασε να το κουρδίσεις λίγο χαμηλότερα αν το έχεις τσίτα, παίζε πιο σιγά, απόφευγε τα rimshots. Τα δύο τελευταία, προσωπικά δεν τα εφαρμόζω, αλλά η δική μου καρδιά αντέχει στα χτυπήματα. ;D

Δεν παιζει ρολο αν το ταμπιυρο ειναι 7 ή 5,5;

Παίζει, αλλά όχι στο ζήτημα που θέτεις. Και ένα 7άρι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις!

Something Wicked This Way Comes

Φιλε με 600 ευρω παιρνεις πολλα και καλα ταμπουρα

στη θεση σου θα επαιρνα ενα dw edge απο ebay....

ή και ενα gabriel καινουριο

στη θεση σου θα επαιρνα ενα dw edge

φαντασου δηλαδη να ζηταγε και κανα ΔΥΝΑΤΟ ταμπουρο το παιδι τι θα του προτεινες.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

φαντασου δηλαδη να ζηταγε και κανα ΔΥΝΑΤΟ ταμπουρο το παιδι τι θα του προτεινες.... ;D

;D ;D οντως......

θελω να πιστευω οτι το θεμα του δυναμιτικου  :D και χτυπαδιτικου  ;D που εχει το παλικαρι εχει κυριως σχεση με θεμα τεχνικης και δυναμικων....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου