Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 το ποσταρω οχι για τον ενισχυτη αλλα για τον ΑΠΙΘΑΝΟ τυπο που τον ντεμαρει... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Με κατάφερε να το δω ολόκληρο, και αφορά ενισχυτή κιθάρας. Να πώς γίνεται ενδιαφέρον ένα demo... Επίσης, αν ήμουν κιθαρίστας, έτσι θα ήθελα να παίζω. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Φοβερός τύπος!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Toν έχω ξαναδεί αυτόν... πολύ γέλιο (και ωραίο παίξιμο): Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Θεός ;D ;D ;D Δεν έχω καμία σχέση με την μουσική που παίζει, αλλά αν ήμουν λεφτάς, θα τα αγόραζα και τα δύο, με έπεισε. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Ωραίος τυπάκος! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση