oselifer Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 Δε ρίχνω flames, αλλά αφού δεν είσαι βέβαιος για το νόμο, γιατί λες θα έπρεπε? Πως θα έπρεπε να το διατυπώσω κατα τη γμώμη σου; Δεν είμαι ούτε δικηγόρος ούτε λογιστής ώστε να να ξέρω το νόμο ακριβώς,γνωρίζω όμως οτι όταν έχεις οποιοδήποτε νόμιμο κέρδος απο μεταπώληση είσαι υποχρεωμένος να το δηλώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα Όπως πολλοί γνωρίζουμε η Warwick έχει προβεί τα τελευταία 2 χρόνια σε τεράστιες αυξήσεις τιμών.Το πώς και γιατί δεν με ενδιαφέρουν και δεν θέλω να πάει το θέμα εκεί. Η Warwick είναι μια εταιρία με σταθερές τιμές τα τελευταία 25 χρόνια Ενδεικτικές τιμές ήταν οι παρακάτω. Corvette $$:1400 ευρώ Thumb bo:1500 ευρώ Thumb NT:2800 ευρώ.. Οι σημερινές τιμές των οργάνων είναι Corvette $$:1900 ευρώ Τhumb bo:2600 ευρώ Τhumb NT:4000 ευρώ http://www.thomann.de/gr/warwick_corvette4_nt_natural_ofc.htm Μιλάμε για σχιζοφρένεια.Μόλις έγιναν καινούργιες αυξήσεις :-\ :-\ :( :( :( Μου φαίνεται θα το πουλήσω όσο το πήρα και θα μου λένε και ευχαριστώ ;D ;D ΥΓ:To ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό.Πως εξηγούνται αυτές οι αποφάσεις; Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση