kkmspm Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 μιλάμε οτι κάθε χτύπο τον ένιωθα στα κοκκαλα μου! Δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος θα εκανε κατι τετοιο..... :o :o :o www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Σε αυτόν θα πηγαίνω για setup. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Εγω μια χαρα το ειδα το βιντεο παντως, ανετα και χαλαρα. 8) Το οτι δεν ειμαι κιθαριστας δεν νομιζω να εχει σχεση.... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Πρωσοπικα νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο μου φαινετε σαν να το κανεις σε ενα προσωπο μιας καλλονης αλλα... γουστα ειναι αυτα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Σφίχτηκε η καρδιά μου ρε παιδιά... :( Είμαι γενικά κατά του έτοιμου relic στις κιθάρες. Η μαγεία είναι να γίνει φυσικά... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Είμαι γενικά κατά του έτοιμου relic στις κιθάρες. Η μαγεία είναι να γίνει φυσικά... ;) +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 slow the eggs broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Ο ιδιοκτήτης είναι πιθανότατα μια ταραγμένη ψυχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2012 Εϊναι κάτι τέτοιες στιγμές που απορώ τι θα σκεφτόμαστε για κάτι τέτοιες μόδες σαν το relicing σε 10 χρόνια απο τώρα. :-[ Επίσης για κάποιο λόγο πάντα μου έρχεται στο μυαλό ένας παραλληλησμός με κάτι τύπους που στα early 90s έπαιρναν το φιατάκι τους και πήγαιναν και το πέρναγαν μέσα απο ότι λάσπη και σκόνη έβρισκαν ωστε να φαίνεται σαν να τερμάτησε μόλις στο paris-dakar. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση