Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Ένα κομματάκι που δουλεύω μερικές μέρες τώρα. Ήθελα να έχω ένα horn section αλλά δυστυχώς αρκέστηκα στο, κάτω του μετρίου, midi και έκανα ό,τι μπορούσα από άποψη δυναμικών. Ελπίζω να σας αρέσει. Winter_Diaries_160.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραίο το κομμάτι Jazzjoker, μου άρεσε πάρα πολύ! :D Πολύ ωραία η μπασογραμμή, άκρως ταιριαστή με το κιθαριστικό σόλο το οποίο ήταν μελωδικότατο και είχε μέσα πολύ ωραίες φράσεις. Το παίξιμό σου για άλλη μια φορά είναι καταπληκτικό, με πολύ συναίσθημα. Τέλος σε αρκετά σημεία, το στυλ σου μου θύμησε Satriani. :) Εύγε!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Ωραια αρμονια,ωραιο παιξιμο με μερικα εξαιρετικα περασματα και οπως παντα σουπερ ηχος,οχι ο συνηθης JJ αλλα παλι σουπερ. Μ αρεσουν οι μελωδιες που φτιαχνεις-ειμαι μελοδακης ;D τι να καμω-και οταν ενα κομματι εχει ωραια μελωδια δεν μπορει να μην ειναι καλο για τα γουστα μου. Αν ηταν και η λιντ πιο in your face,ισως λιγοτερο βαθος να χε αλλα δεν τρεχει αφου σ αρεσει ετσι. Me like! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Ωραια αρμονια,ωραιο παιξιμο με μερικα εξαιρετικα περασματα και οπως παντα σουπερ ηχος,οχι ο συνηθης JJ αλλα παλι σουπερ. Μ αρεσουν οι μελωδιες που φτιαχνεις-ειμαι μελοδακης ;D τι να καμω-και οταν ενα κομματι εχει ωραια μελωδια δεν μπορει να μην ειναι καλο για τα γουστα μου. Αν ηταν και η λιντ πιο in your face,ισως λιγοτερο βαθος να χε αλλα δεν τρεχει αφου σ αρεσει ετσι. Me like! 8) Όπως τα είπε ο αξιαγάπητος ;) Και ναι έχει και μια μικρή Satrianiλα- αλλά, αλά stratocaster :o ;D Πάντως (σχεδόν) κατά παράβαση των συνήθειων μου, θα ήθελα να το άκουγα γραμμένο και από μια Les Paul με λίγο παρά πάνω γκάζι (το στα μούτρα που λέγαμε). ;) Κατά τα άλλα παντάξιος και ετοίμαζε ρεπερτόριο για το Noiz Circus II, που (για μια ακόμη φορά) θα καταπλήξουμε τα πλήθη ;D :P ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Πάντως (σχεδόν) κατά παράβαση των συνήθειων μου, θα ήθελα να το άκουγα γραμμένο και από μια Les Paul με λίγο παρά πάνω γκάζι (το στα μούτρα που λέγαμε). ;) Σκεπτομουν ακριβως το ιδιο την ωρα που το ακουγα,οτι δηλ. θα του πηγαινε ενας Mooratoς LP ηχος και ειδικα στα γρηγορα σημεια θα ητο ταμαμ. Ετσι η αλλιως παντως ο ηχος του Σπυρου τα σπαει παντα,παντου,ολουθε και ομοθημαδον! ;D ;D ;D Δεν τον εχω ακουσει ποτε με μετριο ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραίο το κομμάτι Jazzjoker, μου άρεσε πάρα πολύ! :D Πολύ ωραία η μπασογραμμή, άκρως ταιριαστή με το κιθαριστικό σόλο το οποίο ήταν μελωδικότατο και είχε μέσα πολύ ωραίες φράσεις. Το παίξιμό σου για άλλη μια φορά είναι καταπληκτικό, με πολύ συναίσθημα. Τέλος σε αρκετά σημεία, το στυλ σου μου θύμησε Satriani. :) Εύγε!!! :D Χαίρομαι που σου άρεσε αγαπητέ geodimitri. Ευχαριστώ για τα σχόλια. Ωραια αρμονια,ωραιο παιξιμο με μερικα εξαιρετικα περασματα και οπως παντα σουπερ ηχος,οχι ο συνηθης JJ αλλα παλι σουπερ. Μ αρεσουν οι μελωδιες που φτιαχνεις-ειμαι μελοδακης ;D τι να καμω-και οταν ενα κομματι εχει ωραια μελωδια δεν μπορει να μην ειναι καλο για τα γουστα μου. Αν ηταν και η λιντ πιο in your face,ισως λιγοτερο βαθος να χε αλλα δεν τρεχει αφου σ αρεσει ετσι. Me like! 8) Ναι Γιώργο, ο πειραματισμός με τους ήχους δε σταματά ποτέ. Εδώ εκτός από διαφορετικά settings που χρησιμοποίησα στο overdrive, έγραψα με άλλο συνδυασμό μικροφώνων (έτσι για να μην ησυχάζω ποτέ). Όσον αφορά το βάθος που λες, είναι η πρώτη φορά που δεν έχω βάλει καθόλου βάθος μετά την ηχογράφηση. Ό,τι ακούγεται είναι το reverb του deluxe και λίγο πεταλοdelay. Αλλά υποψιάζομαι ποιος είναι ο ένοχος για το "βαθύ" αποτέλεσμα. Όπως τα είπε ο αξιαγάπητος ;) Και ναι έχει και μια μικρή Satrianiλα- αλλά, αλά stratocaster :o ;D Πάντως (σχεδόν) κατά παράβαση των συνήθειων μου, θα ήθελα να το άκουγα γραμμένο και από μια Les Paul με λίγο παρά πάνω γκάζι (το στα μούτρα που λέγαμε). ;) Κατά τα άλλα παντάξιος και ετοίμαζε ρεπερτόριο για το Noiz Circus II, που (για μια ακόμη φορά) θα καταπλήξουμε τα πλήθη ;D :P ;D ;D Είναι τέλε Τέρυ. Αλλά θα μου πεις, του θείου το ένα όργανο, του θείου και τ' άλλο, δε θα τα χαλάσουμε εκεί τώρα. ;D Να υποθέσω ότι έχεις inside information για noiz circus II; Α και παραπάνω γκάζι δεν έχομεν κύριε. Τι το κάναμε εδώ, χαρντ ροκ καφέ; ;D Δεν τον εχω ακουσει ποτε με μετριο ηχο. Αν ψάξεις λίγο, θα βρεις και μέτριο και μετριότατο και χάλια. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Τα καλά: Πολύ ωραίες μελωδικές γραμμές, πρωτότυπη αρμονία γι' αυτό το ύφος (από όσο μπορώ να καταλάβω, ντράμερ γαρ!), εξαιρετικός ήχος κιθάρας. Τα κακά: Τα πνευστά, όχι γιατί είναι midi (έχω ξεγράψει την πιθανότητα να ακούσω καλό midi brass section), αλλά γιατί "παικτικά" έχουν το ύφος strings και όχι πνευστών. Βέβαια αν αυτό ήθελες, πάσο. Τα τύμπανα. Αυτό το roll κάθε λίγο και λιγάκι κουράζει. Η φόρμα. Δεν είμαι σίγουρος τι λείπει. Σαν να μην έχει σαφή αρχή, μέση και τέλος. Ίσως κάποιο αρκετά διαφοροποιημένο bridge… Θα σε γελάσω… Τα άσχημα: Αν προκύψει Τσίρκο #2 και το παίξουμε, θα στο κάνουμε αγνώριστο! ;D Μου άρεσε πάντως, παρά τα παραπάνω ψειρίσματα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Ξαναμανά ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ αρμονία και υπέροχη η μελωδία του θέματος. Πολύ όμορφο κομμάτι. Ειδικά η μελωδία είναι πολύ Moore στυλ, και δεν νομίζω να χρειάζεται Les Paul για να παίξει κάποιος τέτοια μελωδία αλά Moore (και ο Moore ακόμα, πολλές φορές με Fender έπαιζε), αλλά άλλο ήχο, και άλλη προσσέγγιση (θα μπορούσε να είναι και Beck η μελωδία). Όντως τα brass-ο-strings είναι κάπως περίεργα αλλά και τι έγινε? Σχετικά με το phrasing (το δικό μου ψώνιο) όλο και καλύτερα παιξίματα ακούω, μπράβο σου. Ελίσσεσαι πολύ καλύτερα μέσα στην αρμονία και όχι πάνω από αυτήν. παραπάνω γκάζι δεν έχομεν κύριε. Τι το κάναμε εδώ, χαρντ ροκ καφέ; Σώπα βρε, σε έχω ακούσει και με Recto. ;) ;D Και ναι έχει και μια μικρή Satrianiλα Βρε θα το κάνει διασκευή ο Hyperpanos τις επόμενες μέρες. ;D ;D ;D Αν προκύψει Τσίρκο #2 και το παίξουμε, θα στο κάνουμε αγνώριστο! ;D Χάρη μου αν προκύψει δεύτερο τσίρκο και παίξετε Blues, και όχι τέτοιες (και άλλες δικές σας) κομματάρες, θα σας κάνω εγώ αγνώριστους. ;D ;D ;D ;D Σπύρο, μην σταματάς ποτέ να πειραματίζεσαι. Μόνο κέρδος έχεις από αυτό. Μπράβο σου! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Ακούω ένα εκπληκτικό αρμονικά κομμάτι που όμως δεν το φτάνεις στο σημείο που θα ...με γιατί, α) βιάζεσαι να πας στην επόμενη νότα στα μελωδικά σημεία της εισαγωγής και όπου επαναλαμβάνεται, β) παίζεις μερικές γρήγορες φράσεις, αταίριαστες στο improvise θέμα, γ) το μπάσο είναι μονολιθικό (και 'κείνα τα τρίηχα τι τα θες), αν και αυτό είναι ήσσονος σημασίας. Υ.Γ. Πάντως τέτοιο backin' είχα ν' ακούσω από την εποχή που ο Vasmar είχε ανεβάσει ένα για jam. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2012 Τα καλά: Πολύ ωραίες μελωδικές γραμμές, πρωτότυπη αρμονία γι' αυτό το ύφος (από όσο μπορώ να καταλάβω, ντράμερ γαρ!), εξαιρετικός ήχος κιθάρας. Τα κακά: Τα πνευστά, όχι γιατί είναι midi (έχω ξεγράψει την πιθανότητα να ακούσω καλό midi brass section), αλλά γιατί "παικτικά" έχουν το ύφος strings και όχι πνευστών. Βέβαια αν αυτό ήθελες, πάσο. Τα τύμπανα. Αυτό το roll κάθε λίγο και λιγάκι κουράζει. Η φόρμα. Δεν είμαι σίγουρος τι λείπει. Σαν να μην έχει σαφή αρχή, μέση και τέλος. Ίσως κάποιο αρκετά διαφοροποιημένο bridge… Θα σε γελάσω… Τα άσχημα: Αν προκύψει Τσίρκο #2 και το παίξουμε, θα στο κάνουμε αγνώριστο! ;D Μου άρεσε πάντως, παρά τα παραπάνω ψειρίσματα. Χάρη, τα πνευστά τα ήθελα έτσι. Είχα πολύ συγκεκριμένο πράγμα στο μυαλό μου, αλλά με αυτό τον ήχο έχεις δίκιο ότι ακούγονται περισσότερο σαν έγχορδα. Περί τσίρκου, αν και όταν, θα τα πούμε από κοντά. Αν βρείτε τραγουδιστή μάλιστα, εγώ παίζω και δημοτικά άμα θες. ;D Ξαναμανά ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ αρμονία και υπέροχη η μελωδία του θέματος. Πολύ όμορφο κομμάτι. Ειδικά η μελωδία είναι πολύ Moore στυλ, και δεν νομίζω να χρειάζεται Les Paul για να παίξει κάποιος τέτοια μελωδία αλά Moore (και ο Moore ακόμα, πολλές φορές με Fender έπαιζε), αλλά άλλο ήχο, και άλλη προσσέγγιση (θα μπορούσε να είναι και Beck η μελωδία). Όντως τα brass-ο-strings είναι κάπως περίεργα αλλά και τι έγινε? Σχετικά με το phrasing (το δικό μου ψώνιο) όλο και καλύτερα παιξίματα ακούω, μπράβο σου. Ελίσσεσαι πολύ καλύτερα μέσα στην αρμονία και όχι πάνω από αυτήν. Σπύρο, μην σταματάς ποτέ να πειραματίζεσαι. Μόνο κέρδος έχεις από αυτό. Μπράβο σου! Στράτο είσαι χείμαρρος όπως πάντα (αν και με κακομαθαίνεις). Σε ευχαριστώ και για τις προσωπικές συμβουλές. Ακούω ένα εκπληκτικό αρμονικά κομμάτι που όμως δεν το φτάνεις στο σημείο που θα ...με γιατί, α) βιάζεσαι να πας στην επόμενη νότα στα μελωδικά σημεία της εισαγωγής και όπου επαναλαμβάνεται, β) παίζεις μερικές γρήγορες φράσεις, αταίριαστες στο improvise θέμα, γ) το μπάσο είναι μονολιθικό (και 'κείνα τα τρίηχα τι τα θες), αν και αυτό είναι ήσσονος σημασίας. Υ.Γ. Πάντως τέτοιο backin' είχα ν' ακούσω από την εποχή που ο Vasmar είχε ανεβάσει ένα για jam. ;) Όλες οι παρατηρήσεις δεκτές Νέστορα, εκτός από αυτή για το παίξιμο του θέματος. Είναι παιγμένο πάνω στο groove του μπάσου, πράγμα το οποίο μου άρεσε πολύ σα ρυθμική ιδέα για τη μελωδία (να swingάρει λιγάκι) και νομίζω ότι λειτουργεί ωραία. All in all ούτε εμένα μου πολυαρέσει το υπόλοιπο lead μέρος συνολικά. Σας ευχαριστώ παίδες για το feedback. Όλα λαμβάνονται υπόψιν. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση