Προς το περιεχόμενο

Αθάνατες Λυχνίες??

fuZZed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για προενισχύτριες 12ax7, θα έριχνα στο τραπέζι και τις Tung Sol .. Καλή περίπτωση, τσέκαρέ τες αν και είναι λίγο δύσκολο να τις βρεις εδώ..  ;)

Όχι άλλα μινόρε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για προενισχύτριες 12ax7, θα έριχνα στο τραπέζι και τις Tung Sol .. Καλή περίπτωση, τσέκαρέ τες αν και είναι λίγο δύσκολο να τις βρεις εδώ..  ;)

Οι αγαπημένες μου current production 12ΑΧ7! :)

Απλά δεν είναι γι'αυτούς που θέλουν gain, από τις J/J για παράδειγμα είναι αρκετά πιο low.

Οι αγαπημένες μου current production 12ΑΧ7! :)

All over the place ποιοτικά, κατά τη γνώμη μου... και ηχητικά δεν τις έχω βρει σπέσιαλ (μιλάμε για τις πολύ μικρές διαφορές που υφίστανται, και για τις οποίες προενισχύτριες δυσκολεύομαι να πιστέψω πως υπάρχει τόσο δραματική αλλαγή πχ. στα μπάσα, την οποία προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει ποτέ... εκτός αν μιλάμε για μια απειροελάχιστη έμφαση, ή για μια εντύπωση που δημιουργείται λόγω της διαφοράς gain από τη μια στην άλλη)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Οι διαφορές στην χροιά από 12ΑΧ7 σε 12ΑΧ7 δεν είναι τεράστιες αλλά υπάρχουν, ειδικά αν παίζεις με "ευαίσθητη" θέση πχ V1.

Ωστόσο, στο gain TungSol με J/J και ειδικά Sovtek WA/B/C η διαφορά είναι αισθητή, ειδικά αν μπουν σε προενίσχυση που βασίζεται το drive, πχ gain & master volume, στις προενισχύτριες.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου "καινούργιες" 12ΑΧ7?

Φυσικά... αλλά όχι απλά relabeled αλλά και με επιπλέον τεστς, ξεσκαρταρίσματα κι εγγύηση, σχολιασθέντα αρκετά στο παρελθόν. Εννοούσα την 7025/E83CC Highgrade και τις δυο WA (7025 και ECC83).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου