hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Εντυπωσιασμένος και εμπνευσμένος από το κατόρθωμα αυτού το τρελού αυστριακού που πήδηξε από τα 40 χιλιόμετρα, ένα τραγουδάκι του καράφλα που ταιριάζει στην περίπτωση, λόγω τίτλου ;) Κριτικές και γνώμες όπως πάντα ευπρόσδεκτες (και για το άλμα ;D ;D ;D ) crystal_planet.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Φίλε Πάνο μπράβο για την πολύ καλή σου προσπάθεια! Βέβαια δεν μου άρεσε τόσο πολύ, όσο οι προηγούμενες διασκευές που έκανες. Ακούγοντας το κομμάτι, αισθανόμουν ότι έπαιζες λίγο αγχωμένος ή ότι δεν ήσουν 100% σίγουρος γι' αυτό που θα έπαιζες. Επίσης σε κάποια σημεία τα bend δεν έφταναν τη σωστή νότα-προορισμό, με αποτέλεσμα να μην ακούγονται σωστά. Τώρα αυτά στα λέω γιατί απ' ότι καταλαβαίνω μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα για τον "καράφλα" και θαυμάζω αυτό που κάνεις (καθότι εγώ δεν μπορώ ακόμα να "πιάσω" τραγούδι του). Οπότε ελπίζω η κριτική μου να σε βοηθήσει για την επόμενη διασκευή! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Φίλε Πάνο μπράβο για την πολύ καλή σου προσπάθεια! Βέβαια δεν μου άρεσε τόσο πολύ, όσο οι προηγούμενες διασκευές που έκανες. Ακούγοντας το κομμάτι, αισθανόμουν ότι έπαιζες λίγο αγχωμένος ή ότι δεν ήσουν 100% σίγουρος γι' αυτό που θα έπαιζες. Επίσης σε κάποια σημεία τα bend δεν έφταναν τη σωστή νότα-προορισμό, με αποτέλεσμα να μην ακούγονται σωστά. Τώρα αυτά στα λέω γιατί απ' ότι καταλαβαίνω μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα για τον "καράφλα" και θαυμάζω αυτό που κάνεις (καθότι εγώ δεν μπορώ ακόμα να "πιάσω" τραγούδι του). Οπότε ελπίζω η κριτική μου να σε βοηθήσει για την επόμενη διασκευή! ;) Σε ευχαριστώ για το άκουσμα και για την κριτική :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Κανείς άλλος ??? όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Κανείς άλλος ??? Σταμάτα βρε γκρίνια ;D ;D ;D Λοιπόν σε έβαλα δίπλα- δίπλα με τον καραφλό. Μια φράση έπαιζες εσύ, μια αυτός... Πάει τον έχεις φάει λάχανο ;D Αν δε, «στρογγυλέψεις» λίγο τον ήχο σου, καλά τότε θα έχεις γίνει καραφλός στην θέση του καραφλού ;D 8) Αν μάλιστα το επόμενο το παίξεις πηδώντας με την κιθάρα από την στρατόσφαιρα :o ποιος καραφλός... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Σταμάτα βρε γκρίνια ;D ;D ;D Λοιπόν σε έβαλα δίπλα- δίπλα με τον καραφλό. Μια φράση έπαιζες εσύ, μια αυτός... Πάει τον έχεις φάει λάχανο ;D Αν δε, «στρογγυλέψεις» λίγο τον ήχο σου, καλά τότε θα έχεις γίνει καραφλός στην θέση του καραφλού ;D 8) Αν μάλιστα το επόμενο το παίξεις πηδώντας με την κιθάρα από την στρατόσφαιρα :o ποιος καραφλός... ;D Ναι ρε φίλε για αυτό γκρίνιαξα, γιατί το θεωρώ από τα καλά μου :P Για πές μου για το στρογγύλεμα του ήχου, γιατί μου το έχουν επισημάνει ξανά, αλλά δεν ... όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Ναι ρε φίλε για αυτό γκρίνιαξα, γιατί το θεωρώ από τα καλά μου :P Για πές μου για το στρογγύλεμα του ήχου, γιατί μου το έχουν επισημάνει ξανά, αλλά δεν ... ;D ;D ;D Να σε πω... Ο καραφλός έχει (μάλλον ελέω Marshall) κάτι ωραία μεσαιάκια που δίνουν αυτή την «στρογγυλάδα» στον ήχο του. Εσύ συχνοτικά, ακούγεσαι λιγάκι πιο «αγριεμένος»- λίγο πιο βούπα της τα μπάσα και λίγο πιο έντονα τα πρίμα. Όχι σε βαθμό «εγκλήματος», αλλά τόσο όσο να χάνει ο ήχος σου την διαβόητη «στρογγυλάδα». all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 ;D ;D ;D Να σε πω... Ο καραφλός έχει (μάλλον ελέω Marshall) κάτι ωραία μεσαιάκια που δίνουν αυτή την «στρογγυλάδα» στον ήχο του. Εσύ συχνοτικά, ακούγεσαι λιγάκι πιο «αγριεμένος»- λίγο πιο βούπα της τα μπάσα και λίγο πιο έντονα τα πρίμα. Όχι σε βαθμό «εγκλήματος», αλλά τόσο όσο να χάνει ο ήχος σου την διαβόητη «στρογγυλάδα». Θα δοκιμάσω να βάλω λίγα παραπάνω μεσαία λοιπόν στον Blackstar HT-20 που έχω, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα έχω λίγο κομμένα ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Θα δοκιμάσω να βάλω λίγα παραπάνω μεσαία λοιπόν στον Blackstar HT-20 που έχω, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα έχω λίγο κομμένα ;) Χμμμμ... Λέμε τώρα, αλλά μήπως ήγγικεν η ώρα για ένα άλμα πίστης; ;D Για το πέρασμα στην επόμενη διάσταση; Για την επιστροφή στις πατρογονικές αξίες; ;D Μήπως ήρθε η ώρα (για να γίνεις καραφλός στην θέση του καραφλού δηλαδή ;D) για να πάρεις έναν... Marshall; ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Χμμμμ... Λέμε τώρα, αλλά μήπως ήγγικεν η ώρα για ένα άλμα πίστης; ;D Για το πέρασμα στην επόμενη διάσταση; Για την επιστροφή στις πατρογονικές αξίες; ;D Μήπως ήρθε η ώρα (για να γίνεις καραφλός στην θέση του καραφλού δηλαδή ;D) για να πάρεις έναν... Marshall; ;D ;D 8) Αν ήμουν έστω σε μια μπάντα, που δεν γίνεται λόγω εργασίας, οικογένειας, παιδιών κ.λ.π., θα έδινα τον blackstar και θα έπαιρνα τον καινούργιο signature marshall του καράφλα http://www.thomann.de/gr/marshall_joe_satriani_head.htm. Αλλά τόσα λεφτά και watt για το σπίτι ;) Άσε που δεν είμαι και τόσο καλός, για τέτοιον ενισχυτή ;). Κρίμα θα πάει ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση