Προς το περιεχόμενο

Gibson USA factory tour

zappa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολες οι κιθαρες hand made ειναι....καποια στιγμη... ;D...η συναρμολογηση το σετ απ κτλ με τα χερια γινονται και στο Custom Shop & στο εργοστασιο της Squier στην Κινα.

Τα μηχανηΣματα κανουν τις ΑΧΡΗΣΤΕΣ και ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ δουλειες που ο ανθρωπΑς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κανει με την ΙΔΙΑ ακριβεια....δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να κοψεις με το χερι τα..σανιδια χανοντας 2 ωρες οταν το CNC router το κανει σε 10 δευτερολεπτα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

...δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να κοψεις με το χερι τα..σανιδια χανοντας 2 ωρες οταν το CNC router το κανει σε 10 δευτερολεπτα.

Για τις κιθάρες συμφωνώ 1000%

ΕΔΩ διαφωνώ  ;D ;D ;D ;D ;D

Oλοι γνωριζετε, "αλλα και παλι"....νομιζετε οτι η κιθαρα σας ειναι handmade. Μάιστα.... ;D

Δεν θα βγαλουμε ακρη, αστο.reading1.gif

Ειλικρινά απορώ με τα κολλήματα που τραβάτε μερικοί. Η κιθάρα δεν είναι έπιπλο. Είναι ένα μουσικό όργανο και ως εκ τούτου δένεσαι. Αυτό που είπα εξ'αρχής, και ουδόλως με νοιάζει αν το καταλαβαίνεις, είναι ότι όταν βλέπεις τη μαζική παραγωγή, όταν βλέπεις ότι η κιθάρα σου ήταν κάποτε ένα κομμάτι μέσα σε 15000 ίδια, κάτι σπάει μέσα μου. Αυτό λέω. 

είναι ότι όταν βλέπεις τη μαζική παραγωγή, όταν βλέπεις ότι η κιθάρα σου ήταν κάποτε ένα κομμάτι μέσα σε 15000 ίδια, κάτι σπάει μέσα μου. Αυτό λέω.  

Γιατι? (σοβαρα μιλαω).

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Γιατι? (σοβαρα μιλαω).

Έλα ντε, κι εγώ που είδα το video με το factory tour γούσταρα με τα όργανα. Δεν με χάλασε η 'μαζική παραγωγή'. Άσε που μου έβγαλε και μια καλή σχέση  σταθερότητας και σχετικά γρήγορου ρυθμού παραγωγής.

• Moderator

Ισχύει ό,τι ακριβώς και στο ετοιματζίδικο ρούχο.  ;D ;D ;D ;D ;D

Πλέον η μαζική παραγωγή και στο κοστούμι έχει εξαιρετικά πατρόν , πανιά και λεπτομέρεια στο φινίρισμα , που είναι δύσκολο να πεις αν είναι από ράφτη ή από τα Η&Μ .  ;D ;D ;D

Φυσικά ή όλη διαδικασία, το να διαλλέξεις εσύ τα πάντα , από το ύφασμα μέχρι το κουμπί και να ραφτεί πάνω σου έχει ένα φετιχισμό.  ;D ;D ;D

Το ίδιο ισχύει και στο όργανο.

Αν έχεις διάθεση να πληρωσεις κάτι παραπάνω για να το κάνεις....sure why not.

Ειλικρινά απορώ με τα κολλήματα που τραβάτε μερικοί. Η κιθάρα δεν είναι έπιπλο. Είναι ένα μουσικό όργανο και ως εκ τούτου δένεσαι. Αυτό που είπα εξ'αρχής, και ουδόλως με νοιάζει αν το καταλαβαίνεις, είναι ότι όταν βλέπεις τη μαζική παραγωγή, όταν βλέπεις ότι η κιθάρα σου ήταν κάποτε ένα κομμάτι μέσα σε 15000 ίδια, κάτι σπάει μέσα μου. Αυτό λέω. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πριν δυο χρόνια είχα παραγγείλει ένα τρίχρονο μπουζούκι απο γνωστό κατασκευαστή, δυο φορές τον μήνα τον επισκεπτόμουν για να δω και να φωτογραφίσω την εξέλιξη. Έχω φωτογραφίες ακόμη και του κορμού, του παλίσανδρου.

Παρόλα αυτά εντυπωσιάστηκα απο το εργοστάσιο, περίμενα λιγότερη ανθρώπινη συμμετοχή.

Δηλώνω επίσης ότι η traditional που είχα απο το συγκεκριμένο εργοστάσιο, ήταν εξαιρετική.

Τώρα έχω μια R8 και εκτιμώ ότι η ανθρώπινη συμμετοχή ειναι η ίδια, ίσως να αφιερώνουν λίγο περισσότερο χρόνο στον τελικό έλεγχο...

Το μόνο που με ξενέρωσε ειναι τα ´συνθετικά ´ υλικά στην ταστιερα :-\

Γιατι? (σοβαρα μιλαω).

Δε ξέρω. Έτσι νιώθω. Μπορώ?

Waterfall-k:

Προφανώς δεν έχεις με τι να ασχοληθείς, το καταλαβαίνω. Πρέπει να ασχολείσαι μαζί μου όμως?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου