zappa Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Πολύ μου αρέσουν αυτά τα videos www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, ήταν ωραιότατο- και εγώ ψοφάω για τέτοια video. Και τώρα μερικές (biased) κακιούλες ;D Το πιστοποιητικό στα μαόνια το είχαν φόρα παρτίδα - και το ζούμαραν ;) Μην μπουκάρει κάνα FBI και μας βρει κάνα κακό ;D Το granadilo- «ένα είδος rosewood από την Γουατεμάλα, λίγο πιο πρίμο (ή κάτι τέτοιο νομίζω ότι είπε)» ;D ;D ;D ;D Ναι, ένα είδος... αγριοπασατεμπιάς ;D Α ναι, τα μαπλέ στον φούρνο απέφυγαν να τα δείξουν :D Αυτές οι Les Paul είναι κιθάρες ή... γραβιέρες; Μπλέχτηκα με τόσες τρύπες ;D ;D ;D Κατά τα άλλα μια χαρά και μπράβο τους και πάντα τέτοια ωραία video. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Και μαμώ τα βίντεα! Επίσης γι’ αυτό το λόγο ακριβώς θεωρώ ανόητους, όσους σπάνε κιθάρες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραίο βίντεο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 μαλλον ο μαστορας στο 31:26 δν εκανε καλα την δουλεια σε μια sg που πηρα πριν εναμιση χρονο, περιεργο μου φαινεται πως περασε τα inspections με τοσο κακοστραβοκομενο nut.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Ποιο granadilo? Αυτό είναι premium ξυλεία μπροστά στις νέες Richlite και Layered ταστιέρες. Με λίγα λόγια και χωρίς καμιά διάθεση πλάκας: Layered = φύλλα ξύλου με κόλλα= κοντραπλακέ και Richlite = συμπιεσμένο χαρτί ανακύκλωσης και ρητίνη. Και το θέμα επεκτείνεται και στα σώματα απ΄ό,τι φαίνεται: http://www.mylespaul.com/forums/gibson-les-pauls/181083-current-fretboards-gibson.html http://www.shutterstock.com/pic-7838956/stock-photo-layered-texture-of-ply-wood.html http://en.wikipedia.org/wiki/Richlite Kατά πόσο θα είναι ακουστικά και σαν αίσθηση ίδιο με rosewood ή ebony το εμποτισμένο με πολυμερές υλικό(χαρτί ή plywood), είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Πάντος εργαλιάρες που έχουν οι άτιμοι,θα μου πεις αν δεν έχουν αυτοί ποιός έχει. Για πλάκα τις ξεπετάνε. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Εγω παλι θα ηθελα να ξερω τι γινεται με τους εργαζομενους και αν εχουν το δικαιωμα να κατασκευαζουν κιθαρες για παρτη τους με την επωνυμια Gibson...καπως ετσι ειχα ακουσει οτι ειχαν πουληθει καποιες Heritage!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 εμενα μου αρεσε ο τυπος που εβαφε και αντι για μασκα φορουσε ακουστικα, ειναι τρελοι αυτοι οι αμερικανοι. επιπλεον καταλαβα γιατι ειναι ευαισθητες οι gibson στο headstock και σπανε ευκολα. κατα τα αλλα φοβερα μηχανηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2012 εμενα μου αρεσε ο τυπος που εβαφε και αντι για μασκα φορουσε ακουστικα, ειναι τρελοι αυτοι οι αμερικανοι. Δουλεύει κοντά σε καμπίνα υγρής βαφής με καταιονισμό νερού,τον λεγόμενο καταράκτη. οπότε δεν τον απασχολούν τα σωματίδια μπογιάς και λούστρου. Εγώ γέλασα στο 03:38 όταν έφτασαν στα σφενδάμια που προορίζονταν για καπάκι: -How many tops can you get out of that.....just still one top..? -Yeah,yeah,each of those would be one top... ;D ;D ;D Πάντως πολύ εντυπωσιακό video όπως και να έχει. Πολλά μηχανήματα τα ήξερα,αλλά εκείνο που τελειοποιούσε σε 10-12 λεπτά τα τάστα με laser δεν το είχα ξαναδεί.. Πάντως ακόμη δεν είμαι εξοικειωμένος με την ιδέα να βλέπω γυναίκα στην γραμμή παραγωγής μιας ηλεκτρικής κιθάρας και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία.. Αν έβλεπα την κυρά Σούλα την 60άρα γειτόνισσα μου,να φεύγει κάθε πρωί με καπελάκι Gibson για να πάει στο "εργοστάσιο" θα μου φαινόταν το ίδιο κουλό όσο και ότι ο Γιωργάκης παραδίδει μαθήματα οικονομίας κια πολιτικής στο Harvard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση