Προς το περιεχόμενο

BOSS dd3 και marshall Jvm loop Phasing/Προτασεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους

Εχω εναν marshall jvm 410h και προσφατα δανειστικα ενα boss dd3. Το συνδεω κανονικα στο Loop οπου το εχω στο 100% wet και -10db. Το προβλημα ειναι οτι στα καναλια od1 και Od2 σε ολα τα modes οι επαναληψεις παραμορφωνουν απο μονες τους και παρατηρείται χοντρο Phasing ειδικα αν το effect level του πεταλιου ειναι απο 12 O clock Και μετα. Το δοκιμασα σε εναν mark v και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

Απο'οτι διαβαζω στο Jvm forum ειναι γενικο το προβλημα με το dd3. Γι'αυτο και ψαχνομαι να αγορασω καποιο αλλο.Λεω για το electro harmonix memory man αλλα και παλι σκεφτομαι μηπως εχω το ιδιο θεμα. Εδω οι χρηστες του Jvm 410h με ποιο delay δεν εχουν αυτο το φαινομενο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως το level να είναι αρκετά hot και να παραμορφώνει το DD3. Aλλά δεν θα έπρεπε. Αντί να βάζεις τη λούπα του ενισχυτή στο 100% wet (κάνοντάς την σειριακή) και να ρυθμίζεις το FX level από το Boss, δοκίμασε να βάλεις το Boss στο μάξιμουμ FX level - που πιθανόν να είναι 100% wet - και να ρυθμίζεις το πόσο delay θες από το FX loop mix του ενισχυτή. Πιθανόν όμως και πάλι να υπάρξουν προβλήματα με την φάση. Το DMM που λες δεν έχει καλή ανοχή σε hot σήματα, οπότε πιθανόν κι αυτό να σου παρουσιάσει πρόβλημα, όπως πιθανόν κι άλλα delays αν είναι πρόβλημα του ενισχυτή. Aν δεν τα καταφέρεις, θα εστίαζα σε κάποιο mod σε αυτόν, μιας και λες πως ο Mark V δεν το έκανε.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ίσως το level να είναι αρκετά hot και να παραμορφώνει το DD3. Aλλά δεν θα έπρεπε. Αντί να βάζεις τη λούπα του ενισχυτή στο 100% wet (κάνοντάς την σειριακή) και να ρυθμίζεις το FX level από το Boss, δοκίμασε να βάλεις το Boss στο μάξιμουμ FX level - που πιθανόν να είναι 100% wet - και να ρυθμίζεις το πόσο delay θες από το FX loop mix του ενισχυτή. Πιθανόν όμως και πάλι να υπάρξουν προβλήματα με την φάση. Το DMM που λες δεν έχει καλή ανοχή σε hot σήματα, οπότε πιθανόν κι αυτό να σου παρουσιάσει πρόβλημα, όπως πιθανόν κι άλλα delays αν είναι πρόβλημα του ενισχυτή. Aν δεν τα καταφέρεις, θα εστίαζα σε κάποιο mod σε αυτόν, μιας και λες πως ο Mark V δεν το έκανε.

bloody το δοκιμασα και εχεις δικιο. Εκανα αυτο που ειπες και οι επαναληψεις δεν κλιπαρουν . Merci!! Αλλα το drawback ειναι οτι το chorus που εχω στην λουπα , με τερμα το effect level ακουγεται ελαχιστα  ;D ;D . Κανενα delay που να αντεχει σε Hot σηματα παιζει?

Κανενα delay που να αντεχει σε Hot σηματα παιζει?

Αυτο σιγουρα αντεχει (δοκιμασμενα,το εχω) μιας και εχει ειδικη εισοδο για λουπα

http://www.tcelectronic.com/novarepeater.asp

κάνω αυτό ακριβώς που λέει ο bloody_sunday, με το dd5, το dd7 και το SIB echodrive (red), και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το echodrive είναι μαγεία (να είχε και tap tempo...) και όπως και να το έβαλα έβγαλε ηχάρα.

όντως το ίδιο πρόβλημα που έχεις με το chorus το έχω με το αντίστοιχο flanger, χάνεται λίγο. Το αντισταθμίζω με το να έχω πιό "υπερβολικές" ρυθμίσεις απότι κανονικά. Και το προτιμώ βέβαια από να το έχω μπροστά και να ρουφάει το σήμα.

Πράγματι, το Nova Delay (λογικά και το Repeater) έχει μεγάλο headroom, μεγαλύτερο για παράδειγμα από του Flashback. Θα ήταν σίγουρα μια λύση.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου