Προς το περιεχόμενο

behringer dd400 kai dd600 έχουν analog dry path???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

'Έχοντας γνώση της ποιότητας κατασκευής των πεταλιών της behringer(κακή) αλλά με πολύ θετική άποψη για τον ήχο κάποιων από αυτών,θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για τα delay της.Τα  dd400 kai dd600 που μάλλον είναι κόπιες των boss delay έχουν θετικά reviews.Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα και θεωρώ απαραίτητο σε ένα καλό και χρήσιμο χρήσιμο delay,είναι το dry σήμα,δηλαδή ο ήχος της κιθάρας δίχως τις επαναλήψεις να είναι αναλογικός (δεν εννοώ true bypass .ξέρω ότι δεν είναι)Εννοώ να  το dry σήμα να μην έχει περαστεί από  ANALOG DIGITAL CONVERTER και επομένως ψηφιακό τσιπάκι).Καθώς η παραπάνω σχεδίαση δεν επιβαρύνει το κόστος και αφού τα πεταλάκια της boss έχουν αυτό το σχεδιασμό υποθέτω ότι την ίδια έχουν και της behringer. Ψάχνοντας στο net δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα.Ρώτησα στο επίσημο support της behringer και η απάντηση που μου έδωσαν ήταν κάπως έτσι:Στο manual δεν γράφει κάτι υποθέτουμε ότι δεν είναι το dry analog   ....... .Οπότε αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει. ( υπάρχουν  τεστ που μπορούν να γίνουν αλλά θα το αφήσω αυτό εκτός εάν κάποιος ενδιαφέρετε...).Θέλω DELAY delay delay delay delay...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tι θα έλεγες να άκουγες τα εν λόγω πετάλια και να αποφάσιζες αν σου αρέσουν ή όχι χωρίς να πονοκεφαλιάζεις μάταια και άδικα κυνηγώντας specs? Η αξιολόγηση θα είναι έτσι και πιο αντικειμενική, χωρίς εκ των προτέρων προκατάληψη. Ούτως ή άλλως, κάποιος που ψειρίζει τόσο τις απαιτήσεις του - εντελώς άστοχα κατά τη γνώμη μου - είναι μάλλον υπερβολικό να κάνει spec hunting για ένα... Mπέρινγκερ (χωρίς καμία προσωπική μου διάθεση σνομπαρίας απέναντί τους).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου καταλαβαίνω την λογική σου.Γνωρίζω ότι το 99% αυτών που ίσως ακούσουν την μουσική μου δεν θα δώσουν καμία σημασία στον ήχο μου και γενικά σε πράγματα που εγώ θεωρώ πολύ σημαντικά.Αλλά αφού εγώ τα θεωρώ σημαντικά.... Δεν τα έχω δει σε μαγαζιά εδώ στα Χανιά και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να παραγγέλνω  πράγματα μόνο για να τα δοκιμάσω. Ασχολούμουν παλιότερα με diy πετάλια οπότε ξέρω τι θέλω από ένα delay.

Αν μπορούσα θα αγόραζα το TC Electronic Flashback X 4 Delay αλλά... Την ερώτηση την έκανα για κατόχους των πεταλιών που θα μπορούσαν να μου λύσουν την απορία και να βοηθήσουν άτομα με μικρό budget να έχουν καλό ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαίνω απόλυτα... Να σημειώσω πως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία που το 99% δεν θα νοιαστεί αν θα παίζεις με analog dry through (στον γενικό σου ήχο το κοινό φυσικά θα δώσει σημασία), αλλά αν σε εμπνέει κάτι τότε είναι απόλυτα θεμιτό. Πάντως, στην ίδια τιμή υπάρχει ένα κανονικό αναλογικό της Artec, για το οποίο δεν γνωρίζω αν λέει τίποτα, και λίγο πιο πάνω το Time Machine της Behringer, για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω να απαντήσω στην ερώτησή σου.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου